نوشته شده توسط : ost

بعد از قرار دادن کلی آلبوم جدید سال ۲۰۱۹ تصمیم گرفتیم موسیقی متن فیلم قوی سیاه – Black Swan اثری از آهنگساز بزرگ و قدرتمند کلینت منسل (Clint Mansell) محصول سال ۲۰۱۰ را برای شما کاربران گرامی با کیفیت اورجینال آماده کنید. یک ترک نمونه از آلبوم قرار داده ایم که گوش دادن به آن به هر بنی بشری توصیه می شود پس منتظر چی هستید هم اکنون دانلود اهنگ های فیلم Black Swan را انجام دهید و از گوش دادن به انها لذت ببرید.

دانلود موسیقی متن فیلم قوی سیاه - Black Swan (آلبومی شایسته)

 

معرفی فیلم قوی سیاه | بخش اول

قوی سیاه (Black Swan) فیلم ترسناک روانشناسی محصول سال ۲۰۱۰ کشور آمریکا به کارگردانی دارن آرونوفسکی می باشد. فیلمنامه این فیلم توسط Mark Heyman, John McLaughlin و Andres Heinz نوشته شده است, که بر اساس داستان اورجینالی از Heinz می باشد. ستارگانی که در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند ناتالی پورتمن (Natalie Portman) و ونسان کسل (Vincent Cassel) و میلا کونیس (Mila Kunis) و باربارا هرشی (Barbara Hershey) و وینونا رایدر (Winona Ryder) می باشند.

پیشنهاد ویژه : نهایت احساس در موسیقی فیلم پدرخوانده (The Godfather)

 

داستان فیلم درباره تولید موسیقی “Swan Lake” کاری از آهنگساز موسیقی باله Tchaikovsky می باشد که توسط کمپانی New York City Ballet ساخته شده است. در تولید این فیلم نیاز بود از رقصنده های باله استفاده شود تا فوی سفید معصوم و شکننده را بازی کنند. برای این موضوع از ناتالی پورتمن که بهترین انتخاب برای کاراکتر نینا بو استفاده شد, همچنین نقش قوی سیاه را هم Kunis بازی می کند. نینا غرق فشار احساسات بی نهایتی می شود که خود را در میانه رقابت برای این نقش می بیند. این باعث می شود دنیای واقعی را فراموش کند و وارد کابوسی شود.

 

به طور معمول از فیلم با عنوان ترسناک روانشناسی یاد می شود. Black Swan همچنین میتواند به عنوان استعاره ای برای رسیدن به اوج هنری یاد شود. این موضوع به خاطر نمایش رو به رو شدن اوج چالش های روانی و فیزیکی که یک شخص میتواند با ان رو به رو شود. دانلود موسیقی متن فیلم قوی سیاه را حتما از پایین مطلب انجام دهید.

 

معرفی فیلم قوی سیاه | بخش دوم

برای مثال میتوان از آن به صورت “فیلم قوی سیاه شعری استعاری برای تولد یک هنرمند و نمایش بصری از ادیسه روانی کاراکتر نینا که به اوج هنر می رسد و بهایی که برای آن می دهد” یاد کرد. فیلم در تاریح ۱ سپتامبر ۲۰۱۰ در فستیوال بین المللی فیلم ونیس به نمایش در آمد, در تاریخ ۳ دسامبر ۲۰۱۰ اکران محدودی را تجربه کرد و در تاریخ ۱۷ دسامبر اکران عمومی خود را اغاز کرد.

پیشنهاد ویژه : معجزه واقعی با موسیقی متن سریال Westworld

 

فیلم قوی سیاه به محض اکران با واکنش خوب منتقدین رو به رو شد و توانست در باکس آفیس به خوبی عمل کند. واکنش های مثبتی که برای این فیلم وجود داشت برای اجرای پورتمن و کارگردانی Aronofsky بود. فیلم قوی سیاه توانست در سطح جهان فیلم ۳۲۹ میلیون دلاری را تجربه کند, در ۸۳امین مراسم اسکار توانست در ۵ بخش نامزد دریافت جایزه شود. برای بهترین فیلم و بهترین کارگردانی و بهترین فیلمبرداری و بهترین تدوین و توانست برای بهرین بازیگر زن (پورتمن) برنده جایزه اسکار شود.

دانلود موسیقی متن فیلم قوی سیاه - Black Swan (آلبومی شایسته)

درباره موسیقی متن قوی سیاه

آلبوم موسیقی متن فیلم قوی سیاه پنجمین همکاری مستمر بین کارگردان Aronofsky و اهنگساز انگلیسی کلینت منسل می باشد. منسل اهنگسازی فیلم را بر اساس موسیقی باله “Swan Lake” کاری از آهنگساز باله Tchaikovsky نوشته است, اما با تغییرات اساس در موسیقی ان. به دلیل استفاده از موسیقی Tchaikovsky از حضور البوم در مراسم اسکار جلوگیری شد.

 

ویولنیست “Tim Fain” به اجرا بر روی صفحه و همچنین موسیقی متن فیلم قوی سیاه پرداخته است. فیلم همچنین دارای قطعه های جدید مختلف موسیقیایی از گروه دو نفره The Chemical Brothers می باشد. اما در آلبوم اهنگ های فیلم Black Swan رسمی از آنها استفاده نشده است. از موسیقی این گروه در سکانس کلوب فیلم قوی سیاه استفاده شده است.

 

باکس آفیس

فیلم قوی سیاه در تاریخ ۳ دسامبر ۲۰۱۸ اکران محدود خود را تنها در ۱۸ سینما در آمریکای شمالی اغاز کرد, بعد از این اکران محدود به شکل شگفت اوری در باکس افیس موفق ظاهر شد, فیلم در روز اول اکران خودش ۴۱۵ هزار دلار فروش کرد و میشه گفت به ازای هر سینما ۲۳ هزار دلار فروش داشته است. بعد از گذشت یک هفته ۱٫۴ میلیون دلار فروش کرد به عبارتی به ازای هر سینما ۸۰ هزار دلار.

پیشنهاد ویژه : دانلود موسیقی متن فیلم Knives Out

 

نکته ای که وجود دارد رتبه دوم برای فروش به ازای هر سینما را از آن خود کرده بود. جایگاه اول در دستان فیلم The King’s Speech بوده است. لازم به ذکر است این فیلم پرفروش ترین فیلم به ازای هر سینما برای کمپانی Fox Searchlight Pictures است. در هفته دوم فیلم اکران خود را به ۹۰ سینما گسترش داد و توانست ۳٫۳ میلیون دلار فروش داشته باشد و در جایگاه ششم باکس افیس قرار گرفت.

 

در هفته سوم تعداد سالن های سینمای خود را به ۹۵۹ سالن افزایش داد و توانست ۸٫۳ میلیون دلار فروش داشته باشد و در آمریکا ۱۰۶ میلیون دلار و در سطح جهان ۳۲۹ میلیون دلار به طور کلی فروش کرد.

 

واکنش منتقدین

بر اساس وب سایت Rotten Tomatoes از مجموع ۳۰۰ نقدی که از فیلم انجام شده است با ۸۵ درصد نظر مثبت رو به رو شده است . امتیاز ۸٫۱۸ از ۱۰ را دریافت کرده است. بر اساس وب سایت “Metacritic” از ۴۲ نقدی که از فیلم انجام شده امتیاز ۷۹ از ۱۰۰ را دریافت کرده.

دانلود موسیقی متن فیلم قوی سیاه - Black Swan (آلبومی شایسته)

نقد اختصاصی فیلم Black Swan

خب دوستانی که سر ما فریاد می زدند که نقد فیلم قوث سیاه را بگذار باید بهتون بگم “صبر, یک حسن است” :))

قوی سیاه , فیلمی با هنرمندی همسرم ناتالی پورتمن, :))) که در نقش رقصنده باله بسیار حرفه ای و بی نقص در این فیلم هنرنمایی می کند. او در این فیلم نقشی را دارد که انگار او برای این حرفه ساخته شده است و ان ملکه قو ها هست! اما او هم باید قوی سفید, که به طور طبیعی این نقش را دارد و هم قوی سیاه باشد, که تمام چیزهایی که نیست می باشد.

پیشنهاد ویژه : غول چراغ جادو در موسیقی فیلم علاءالدین (Aladdin)

 

یک جایی در اعماق کاراکتر ناتالی می توان وجود قوس شیطانی سیاه را دید, یه جایی همون جاهاست! چیزی که موضوع این فیلم را معرکه می کند که همه ما یک چنین چیزی در وجودمان داریم, منظورم لزومان قوی سیاه نیست, خودتون متوجه منظورم می شوید, ببینید ما همه خوبی ها و بدی هایی داریم.

 

ناتالی پورتمن برای بازی در نقش قوی سیاه همینطوری نمی تواند شروع به بازی در این نقش بکند, او باید به اعماق ورود کند و اون شخصیت بی نقص را پیدا کند که حقیقتش کمی تنش فیلم بالا می رود.

 

بخش اول

حتی با اینکه این فیلم رقصنده های باله را به نمایش می گذارد,

همه میتواند به دو دلیل این فیلم را تماشا کنند. دلیل اول, همان طوری که گفتم ما همه دارای خوبی ها و بدی هایی هستیم, سیاه و سفید, و دومین دلیل, ما همه میدانیم خواستن چیزی به شکل خیلی دیوانه واری چه معنایی دارد, امیدوارم همه بدانید چه معنایی دارد.

 

در این فیلم میلا کونیس هم هنرنمایی می کند و یک جورایی وجه مخالف ناتالی پورتمن می باشد, یک جورایی قوی سیاه دنیای واقعی, نقش قوی سیاه برای او به اندازه نقش قوی سفید برای ناتالی پورتمن ساده است. به شخصه به فیلم هایی که یک چنین تقابل کاراکتر ها را دارد را دوست دارم, میلا کونیس این نقش را به خوبی بازی می کند, فقط به شیوه راه رفتن و صحبت کردن و ارتباط برقرار کردن او توجه کنید, به شدت خفن و زیبا و جذاب است.

 

کاراکترهای ناتالی پورتمن و میلا کونیس در این فیلم مثل دو کاراکتر بتمن و جوکر هستند,

یکی از آنها هرج و مرج و دیگری نظم و ترتیب است.

میشه گفت این دو از یک دیگر چیزهایی یاد میگیرند,

اما باید بگم هرج و مرج جذابیت بیشتری دارد!

وقتی که این و کاراکتر نوشیدنی رو میزنند شما شاهد خیلی چیزها خواهید بود, از ان چیزهایی نیست که موقع حمله دلغک ها می بینید! یعنی بهش فکر میکنید, خودم چندین بار بهش فکر کردم اما فکر نمیکردم به چشمان خودم ببینم. خدا پشت و پناهت دارن آرونوفسکی. موسیقی متن فیلم قوی سیاه را حتما با کیفیت اورجینال دانلود نمایید.

 

بخش دوم

خیلی خب, آیا فیلم قوی سیاه, فیلم خوبی بود؟ بله حقیقتا خوش ساخت بود.

نویسندگی و کارگردانی خیلی خوبی دارد.

دارن آرونوفسکی همیشه روشی برای به نمایش گذاشتن جلوه های انسانی تاریک دارد

و به شکل غافلگیر کننده ای قابل اعتماد هم هستند,

اگر با عقل جور در میاد. توی این فیلم اتفاقات دیوانه وار زیادی رخ می دهد, جالب و ترسناک است.

 

وقتی یک انسان شروع به از هم پاشیدگی می کند, چیز خوش آیندی تیست! همان طور که شاهد هستید ناتالی پورتمن برای هنرنمایی در این نقش برنده جایزه اسکار شده است. بیایید با این موضوع رو به رو شویم, وقتیکه فیلم Attack of The Clones را تماشا میکردیم, و او به این شکل بود “عمیقا دوستت دارم” همه اینطوری بودیم “گمونم کار او بهتر از این حرفاست” دروغ نمیگم, این مشکل گردن کارگردان است, چونکه خیلی چرند بود. به نظر چیز بیشتری تو چنته دارد. و بعد از انتشار این فیلم حق با ما بود.

 

خب فیلمی تاریک و پیچیده و ترسناک است, اما به شدت قابل اعتماد است,

احتمالا نباید به این فیلم اعتماد کنم, اما یه جورایی می کنم.

ایا این باعث میشه دیوانه باشم!؟! خب باید بگم فیلم قوی سیاه فیلمی اسکاری است,

یعنی فیلمبرداری و بازیگری و کارگردانی و خاطره انگیز و ترسناک خوبی است.

 

بخش پایانی

ایا فیلم قوی سیاه محبوب ترین فیلم سال من است؟ نه نیست. اما بدون شک موسیقی متن فیلم Black Swan ارزش چندین بار گوش کردن را دارد. بیایید صادق باشیم, هیچ وقت نمیرم پیش دوستام و بگم, رفقا بیایید امشب کمی قوی سیاه ببینیم! به شخصه دیگه برای بار دوم این فیلم را تماشا نخواهم کرد, اما از تماشای آن خورسند هستم, اگر به فیلم های روانشناسانه تاریک و تخریب درونی علاقه دارید احتمالا این فیلم برای شماست.

 

اطلاعات تکمیلی در ویکی پدیا

لیست اهنگ های فیلم قوی سیاه

۱) – Nina’s Dream – 2:48
۲) – Mother Me – 1:06
۳) – The New Season – 2:39
۴) – A Room of Her Own – 1:56
۵) – A New Swan Queen – 3:28
۶) – Lose Yourself – 2:08
۷) – Cruel Mistress – 3:29
۸) – Power, Seduction, Cries – 1:42
۹) – The Double – 2:20
۱۰) – Opposites Attract – 3:45
۱۱) – Night of Terror – 8:01
۱۲) – Stumbled Beginnings..) – 3:51
۱۳) – It’s My Time – 1:30
۱۴) – A Swan Is Born – 1:38
۱۵) – Perfection – 5:44
۱۶) – A Swan Song (for Nina) – 6:23
۵۲:۲۸



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 204
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 28 دی 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

 

نقد اختصاصی موسیقی فیلم Never Look Away وقتی که برای اولین بار شنیدن آهنگسازی این فیلم را مکس ریچتر انجام داده است. گوش دادن به این آلبوم جزء اولویت های من قرار گرفت. یک درام, یک درام اروپایی که به نظر می آمد از نظر موسیقی کار برجسته ای باشد. که وقتی شروع به گوش دادن ترک ابتدایی “The mind’s eye” کردم کاملا این برجستگی به چشم می آمد. آن موسیقی برجسته مینیمالیستی کاملا مشخص بود. از زمانی که کار او را برای سریال The Leftovers شدیدم کاملا عاشق موسیقی او شدم

. موسیقی آرام, عمیق که انسان را با ملایمت به مکان های مختلف می برد, حس راحتی و آسودگی کاملا به انسان منتقل می شود. موسیقی درون گرایی است. و تمرکز روی درون انسان دارد. وقتی بحث دنیای بیرون می شود, موسیقی آن حداقلی خود را حفظ می کند, اما آن گرمای موسیقی کم می شود کمی موسیقی سرد می شود. موسیقی الکترونیک پدیدار می شود

. تن موسیقی تغییر می کند, دقیق تر و طبیعی تر می شود. ابزار های موسیقی به هم فضا کافی را می دهند. موسیقی زیاد شلوغ نیست. برای مثال وقتی موسیقی گیتار نواخته می شود. موسیقی ویولن منتظر می ماند و در زمان مناسب به موسیقی اضافه می شود. به زیبایی موسیقی توسعه و تکامل پیدا می کند.

موسیقی جنگی

یک جورایی فیلم “Never look away” حس موسیقی درام جنگی دارد. توضیحش سخت است. وقتی که به قدر کافی به موسیقی متن مینیمالیستی درام های جنگی گوش می دهید. متوجه می شوید چه نوع موسیقی ای دارد. چه حسی دارد. یک جور حس اضطرار در موسیقی وجود دارد. جوری که تارهای نواخته می شوند به شکل کاملا ماهرانه آن حس منتقل می شود. و آن تک نوازی کاملا مشهود است.

در پس زمینه موسیقی مرثیه ای ادامه دار وجود دارد. حتی وقتی که موسیقی مینیمالیستی است , مکس ریچتر دقیقا می داند چه زمانی آن وزن لازم به به موسیقی بدهد, آن بار داستانی را. موزیک های مکس ریچتر همیشه داستان خود را برای گفتن دارند. در دنیای خودشان صرف نظر از داستان

. ترک های در این آلبوم طولانی هستند, به شکل غیر طبیعی. در کار دیگر وی یعنی موسیقی فیلم Hostiles شاهد چنین چیزی نبودیم. بازم میگم حتی ترک های کوتاه آلبوم هم تا مکس ریچتر به اتموسفر مورد نظر خود برسد زمان بر هستند. موتیف های استیناتو متعددی وجود دارد. آن موسیقی تار در پس زمینه, حس زیبا و خاصی را به آلبوم داده. آن فاکتور زیبایی بدون فیلم همیشه در موسیقی های ماهرانه این آهنگساز کلاسیک به خوبی دیده می شود.



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 161
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

آهنگساز فیلم « ابد و یک روز» به بهانه انتشار آلبوم موسیقی این اثر سینمایی از انگیزه ها و دغدغه های خود برای ساخت موسیقی فیلم برگزیده جشنواره سی و چهارم فیلم فجر سخن گفت. امید رئیس دانا آهنگساز فیلم سینمایی «ابد و یک روز» به بهانه انتشار آلبوم موسیقی این فیلم در گفتگو با خبرنگار مهر توضیح داد: این آلبوم شامل ۱۱ قطعه است که برخی از آثار در متن فیلم گنجانده نشده بود اما ما تصمیم گرفتیم در آلبومی که پیش روی مخاطب قرار می گیرد، این قطعات نیز منتشر شود. در این آلبوم حسام اینانلو نوازنده کمانچه، علی توکلی نوازنده رباب، محمدرضا پوستی نوازنده عود و فیروزه رئیس دانا به عنوان دستیار گروه اجرایی را تشکیل می دهند. وی در پاسخ به این پرسش که چرا با تاخیری دوساله نسبت به انتشار آلبوم فیلم «ابد و یک روز» اقدام کرده است، بیان کرد: این تعلل من بود که آلبوم با تاخیری دوساله نسبت به اکران فیلم منتشر شود کما اینکه اصلا هم قصد نداشتم آلبوم را منتشر کنم اما بعد از بازخورد خوبی که از سوی مخاطبان و کارشناسان گرفتم ترغیب شدم تا کار را در قالب یک آلبوم منتشر کنم. این آهنگساز سینما تاکید کرد: من اساسا خود را آهنگساز فیلم می دانم و تا آنجایی که مخاطبان من را می شناسند، بنده طی این سال ها عمده تمرکزم را روی حوزه سینما و کار با هنرمندانی چون ابوالفضل جلیلی، رخشان بنی اعتماد، کیانوش عیاری، علیرضا داود نژاد و کارگردان صاحب نام دیگر معطوف کرده ام. بنابراین فکر نمی کنم فعلا تصمیمی برای اجرای تجربه های دیگری در عرصه موسیقی اعم از اجرای کنسرت داشته باشم. البته در این مورد هیچ گاه نمی توان به صورت قطعی جیزی را اعلام کرد چرا که شاید روزی بخواهم برای برخی از آثارم اجرای زنده هم داشته باشم. رئیس دانا گفت: «ابد و یک روز» یکی از بهترین تجربه های من در عرصه آهنگسازی است که در عین دشوار بودن کار برایم کار بسیار پیچیده ای بود و امروز بسیار خوشحالم که فضای کار به گونه ای بوده تا موسیقی فیلم برای مخاطب نتیجه خوبی داشته است. «ابد و یک روز» فیلمی به کارگردانی و نویسندگی سعید روستایی و تهیه‌کنندگی سعید ملکان محصول سال ۱۳۹۴ است. این فیلم در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر برنده ۹ سیمرغ بلورین در بخش اصلی، ۲ سیمرغ بهترین فیلم و بهترین کارگردانی در بخش نگاه نو و سیمرغ بهترین فیلم از نگاه تماشاگران شده است. این فیلم روایت خانواده‌ای است که درگیر مشکلات مختلفی همچون اعتیاد، تهی‌دستی، بیکاری و، از همه مهم‌تر، روابط عاطفی میان اعضای خانواده است. به دنبال رهایی از این مشکلات، داستان‌هایی در حین تدارک دیدن مراسم عروسیِ سمیه شکل می‌گیرد که منجر به اتفاقات و تغییراتی در رابطهٔ افراد خانواده می‌شود. موسیقی متن فیلم سینمایی «ابد و یک روز» ساخته امید رئیسی دانا توسط موسسه «پرده هنر موسیقی» و شرکت «ترانه شرقی» منتشر و روانه بازار موسیقی شده است. mehrnews



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 190
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

اهنگساز ایرانی سریال پرطرفدار و پربیننده "بازی تاج و تخت" می‌گوید پدرش مثل همه پدرهای ایرانی دوست داشته فرزندش دکتر شود ولی او موسیقی را بیشتر از پزشکی دوست داشته است. آرمین جوادی 43 ساله متولد آلمان است. او مادری آلمانی دارد و پدرش یک پزشک ایرانی است. جوادی آهنگساز همه 8 فصل سریال "بازی تاج و تخت" است که پربیننده‌ترین سریال تاریخ به حساب می‌آید. او همچنین آهنگسازی سریال‌های پربیننده‌ دیگری همچون "فرار از زندان" و "وست‌ورلد" را هم انجام داده است. مصاحبه با آهنگساز ایرانی جوادی اخیراً یک تور بین‌المللی موسیقی ارکسترال در کشورهای مختلف برپا کرده و موسیقی فیلم‌هایی که ساخته را همراه با نوازندگان پرشمار ارکسترش اجرا می‌کند. این آهنگساز ایرانی در حاشیه این تور گفت‌وگویی با بی‌بی‌سی انجام داده که بخش‌هایی از آن را در ادامه خواهید خواند. همه پدرهای آلمانی دوست دارند بچه‌شان دکتر شود، چطور شد پدر شما موافقت کرد یک موزیسین شوید؟ خیلی خوب است که پدرم این‌قدر از من حمایت کرد. من به پزشکی هم علاقه داشتم و دوست هم داشتم که دکتر شوم اما علاقه من به موسیقی کمی بیشتر بود. به این خاطر تصمیم گرفتم موزیسین شوم. چرا آهنگسازی فیلم را انتخاب کردید؟ همه قطعاتی که می‌ساختم بی‌کلام بودند. من آهنگ می‌سازم، شعر نمی‌نویسم. موسیقی بی‌کلام و ارکسترال همیشه برایم جذاب بوده است. خیلی برایم جذاب است که موسیقی چطور می‌تواند فیلم را جذاب‌تر کند. از بچگی می‌دانستم که می‌خواهم به این سمت بروم. مصاحبه با آهنگساز ایرانی برای ساختن موسیقی "بازی تاج و تخت" چطور پیش رفتید؟ اول با کارگردان‌های فیلم در مورد موسیقی صحبت کردم. بعد صحنه‌های فیلم را دیدم و بعد شروع به ساختن کردم. من برای همه نقش‌ها و خانواده‌ها در فیلم موسیقی خاص خودشان را می‌نویسم و برای هر صحنه و تصویر هم موسیقی خودش را می‌سازم. جوادی پس از تور اجراهایش مشغول ساختن موسیقی فصل نهایی "بازی تاج و تخت" خواهد شد. او در گفت‌وگوی مزبور نمی‌توانست یا نمی‌خواست از موسیقی فصل پایانی "بازی تاج و تخت" نشانه‌هایی بدهد ولی قطعاً موسیقی این فصل نیز مثل موسیقی فصل‌های دیگر سریال جذاب خواهد بود. قطره



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 174
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

کارگردان فیلم مرد مورچه‌ای(پیتون رید) تایید کرد که آهنگ‌ساز قسمت اول این فیلم در قسمت بعدی نیز به فعالیت خود ادامه می‌دهد. فیلم Ant-Man and the Wasp قرار شده است که در تابستان آینده اکران شود، و از وقتی که مارول شروع به فیلم‌برداری کرده است طرفداران در انتظار خبرهای داغ مربوط به آن هستند. با توجه به اینکه پیتون رید اخیرا پستی مرموز در اینستاگرام خود قرار داد و در کنار آن مارول نیز تایید کرد که فیلم‌برداری در آنتلانتا، تا دو هفته دیگر آغاز می‌شود، دیگر باید منتظر اطلاعات جدید زیادی باشیم که قرار است اعلام شوند. در ادامه با سینماگیمفا همراه باشید. اخبار مربوط به بازیگران نیز حاکی از این است که هانا جان کامن به جمع بازیگران می‌پیوندد و در یکی از نقش های اصلی بازی خواهد کرد و T.I. نیز به این جمع باز‌می‌گردد. کارگردان فیلم Ant-Man یعنی پیتون رید و ستارگان اصلی آن همگی در دنباله این فیلم نیز حضور دارند همچنین پیتون رید تایید کرد که یک نفر دیگر هم به این جمع بازمی‌گردد. پیتون رید بعد از توییت کردن پست مرموزش در اینسناگرام، با انبوهی از سوالات توسط طرفداران فیلم روبه‌رو شد، یکی از آن سوالات در مورد احتمال بازگشت آهنگ‌ساز این فیلم یعنی کریستوف بک بود که بازگشت او توسط پیتون رید به طور قطع در این قسمت تایید شد. بک به جز آهنگ‌سازی برای فیلم Ant-Man برای آهنگ‌سازی‌هایش در فیلم‌های Frozen، The Hangover و Edge of Tomorrow شناخته شده است. او در چند فیلم ابرقهرمانی نیز در گذشته به این کار مشغول بوده که شامل فیلم Elektra و یک تک ‌آهنگ برای فیلم The Amazing Spider-Man 2 می‌شود. او همچنین قبلا با Joss Whedon (کسی که فیلم The Avengers و Avengers: Age of Ultron را برای MCU کارگردانی کرده است) همکاری کرده است. بازگشت بک برای طرفداران اصیل فیلم Ant-Man خبر بسیار خوشایندی بود، مادامی که او قول داد که مانند نسخه پیش آهنگ‌سازی رضایت بخشی را انجام خواهد داد. بنظر می‌رسد که صرف نظر از بازیگران جدید، تقریبا همگی بازیگران نسخه اصلی این فیلم در قسمت دوم آن نیز حضور خواهند داشت، که این می‌تواند به معنای وفاداری این فیلم به نسخه اصلی آن باشد و می‌تواند از لحاظ موفقیت از نسخه اصلی نیز پیشی بگیرد. بعد از اینکه بک جایگزین آهنگساز اصلی فیلم (استیون پرایس) شد، هیچ تضمینی نیست که استیون پرایس به عنوان آهنگساز فیلم Ant-Man and the Wasp به این مجموعه نپیوندد، به ویژه از زمانی که پیتون رید مجددا به عنوان کارگردان این فیلم انتخاب شده است. با این همه، مشاهده این تایید‌ها و نیز نوع برخورد پیتون رید با طرفداران این مجموعه و همچنین دانستن اینکه تیم اصلی به قسمت دوم این سری برای ساختن یک فیلم ابرقهرمانانی دیگر نیز بازمیگردند، بسیار دلگرم کننده است. منبع:Screenrant گیمفا



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 188
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

سرپوش هنری - به گزارش بانی فیلم، ساخت موسیقی فیلم سینمایی «عشق و آتش» جدیدترین ساخته محمد عرب، به تازگی توسط بهزاد عبدی در کشور اوکراین به پایان رسیده و این فیلم پس از انجام مراحل پایانی ویژوآل افکت بزودی آماده نمایش خواهد شد. ساخت موسیقی این فیلم حدود دو ماه به طول انجامید. محمد عرب چندی پیش با سفر به اوکراین از نزدیک در جریان روند ساخت موسیقی این فیلم توسط بهزاد عبدی قرار گرفت. براساس پیش بینی ها، سازندگان این فیلم طی یک ماه آینده و با اتمام کامل مراحل فنی برای دریافت پروانه نمایش اقدام خواهند کرد. صداگذاری و تدوین «عشق آتش» به ترتیب توسط آرش قاسمی و روزبه کلباسی انجام شده است. حسین یاری، محمدرضا شریفی نیا، هلیا امامی، فاطمه گودرزی، علی صادقی، مهرداد ضیایی، نیما شاهرخ‌شاهی، ارژنگ امیرفضلی، امیرحسین صدیق، قدرت ا… صالحی، ا…قلی نظری، محسن افشانی، ارسلان قاسمی، علی مسعودی (مشهدی)، امین ایمانی، رضا عزیزی، ایمان صفا، رضا هاشمی، علیرضا بابایی، صادق حدادی، طاها عرب، محمدرضا زاهدی بازیگران این فیلم سینمایی هستند. در خلاصه داستان «عشق و آتش» آمده: من می‌دونم جای تو، تو قلب من کجاست… ولی… نمی‌دونم… اصلاً جایی تو قلب تو دارم یا نه؟… تو منو قبول کردی فقط به خاطر…؟ دیگر عوامل اصلی این پروژه سینمایی عبارتند از: نویسنده: منصور بَراهیمی، مدیر فیلمبرداری: حسن پویا، انتخاب بازیگران: محمّدرضا شریفی نیا، مشاور حقوقی پروژه: دکتر علی نظری، طرّاح صحنه و لباس: اصغر نژادایمانی، طرّاح چهره‌پردازی: سیدمحسن موسوی، مدیر تولید: بهزاد هاشمی، صدابردار: حسین بشّاش، طرّاح و ترکیب‌ کننده‌ صدا: آرش قاسمی، عکاس: علی نیک‌رفتار، طراح و مجری جلوه های رایانه ای: امیر سحرخیز، جانشین مدیر تولید: حسن حیدرزاده، دستیار اوّل کارگردان و برنامه‌ریز: حامد شریفی‌نیا، مجریان چهره پردازی: آفرین صادقی، مهدی خلج، مالک مالکی، مدیر تدارکات: مهدی روزبهانی، مشاور فرهنگی سرمایه‌گذار: احمد قلیش‌لی، ناظر مالی: منوچهر شمس. سرپوش



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 192
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

آهنگسازان فيلم كه در زير به معرفي آنها مي پردازيم،‌ نه تنها از چهره هاي معروف عرصه موسيقي هستند بلكه آثار آنها جزء پرفروشترين هاي «آيتيونز» نيز بوده است. بدون شك آهنگسازان فيلم، كليد اصلي در بناي جو، تنش و حتي معرفي كاراكترها هستند. گروهي كه در ظاهر تأثيري در فيلم ندارند ولي حتما يكي از آيكونهاي اصلي جذب مخاطب و زيباتر شدن فيلمها هستند. افرادي كه نه تنها با شرايط فيلم همراه هستند بلكه اين شرايط را براي مخاطب و با به كارگيري صدا ملموس مي كنند. آهنگسازان فيلم كه در زير به معرفي آنها مي پردازيم،‌ نه تنها از چهره هاي معروف عرصه موسيقي هستند بلكه آثار آنها جزء پرفروشترين هاي «آيتيونز» نيز بوده است. با اين آهنگسازان تجاري را در اين گزارش آشنا شويد. «جان ويليامز» 100 ميليون دلار ويليامز با ثروت 100 ميليون دلاري در رأس اين فهرست قرار دارد. پس از آهنگسازي 6 قسمت فيلم «جنگ ستارگان» در سال 1977 او به عنوان يكي از آهنگسازان مطرح فيلم معرفي شد و انجمن فيلم آمريكا او را بهترين آهنگساز قرن معرفي كرد. موسيقي متن فيلمهاي بزرگي همچون «آرواره ها»،‌ «ويلون زن روي بام»، «مواجه نزديك با نوع سوم»، «سوپرمن»،‌ «اينديانا جونز»، «تنه در خانه»، «فهرست شيندلر»، «پارك ژوراسيك»، «دنياي گمشده» و سه قسمت اول هري پاتر را در كارنامه «ويليامز» مي توان پيدا كرد. اخبار,اخبار فرهنگی,پردرآمدترين آهنگسازان «هانس زيمر» 90 ميليون دلار «زيمر» آلماني تبار پس از همكاري با «استنلي مايرز» در سال 1984 در فيلم «موفقيت بهترين انتقام است» به دنياي موسيقي معرفي شد. او در سال 1988 براي موسيقي فيلم «مرد باراني» نامزد جايزه اسكار شد و در كمتر از 10 سال با موسيقي فيلمهاي «در خدمت خانم ديزي»، «روزهاي تندر»، «تلما و لوئيس» و «شير شاه» به شهرت رسيد. 4 قسمت «دزدان دريايي كارائيب»، سه گانه «بتمن» و «سرآغاز» از فيلمهايي هستند كه نامزدي اسكار را براي زيمر به همراه آورده است. اخبار,اخبار فرهنگی,پردرآمدترين آهنگسازان «دني الف من» 75 ميليون دلار «الفمن» آهنگساز محبوب «تيم برتون» است و تقريبا موسيقي متن تمامي فيلمهاي «برتون» همچون «ادوود»،‌‌ «سوييني تاد»، «بيتل جويس» و «بتمن» را نوشته است. او همكاري نزديكي با «سم ريمي» و «گاس فون سان» هم داشته است. نمونه آن موسيقي فيلمهاي «ويل هانتينگ خوب»، «شير»، «اُز بزرگ و قدرتمند» و «ارتش تاريكي» هستند. اخبار,اخبار فرهنگی,پردرآمدترين آهنگسازان «درفت پانك» 70 ميليون دلار «گاي مانوئل دي هومم كريستو» و «توماس بانگالتر» گروه موسيقي «درفت پانك» را تأسيس كردند. اين گروه در ابتدا با ارائه آلبومهاي موسيقي الكترونيكي به شهرت رسيدند و پس از آن طي قراردادي با ديزني براي تعدادي از فيلمهاي تخيلي اين استوديو آهنگسازي كردند كه نمونه آن فيلم «ميراث ترون» بود. با اين حال گفته مي شود ثروت اصلي اين گروه در نتيجه فروش آلبومهاي موفق موسيقي حاصل شده است. اخبار,اخبار فرهنگی,پردرآمدترين آهنگسازان «ترنت رزمر» 55 ميليون دلار از دهه 90 فعاليت خود را با گروه «ماريلين ميسون» آغاز كرد و پس از مدتي با تكنوازي پيانو آلبوم هاي موسيقي خود را با نام «ناخنهاي 9 اينچي» وارد بازار كرد و تا حدودي توجه تهيه كنندگان را به خود جلب كرد. تا سال 1996 از آهنگساز اول بازيهاي ويدئويي بود ولي در سال 2010 با دعوت «ديويد فينچر» موسيقي متن فيلم معروف «شبكه اجتماعي» را نوشت و موفق شد با كنار زدن «هانس زيمر» اسكار بهترين موسيقي متن را از آن خود كند. اخبار,اخبار فرهنگی,پردرآمدترين آهنگسازان اخبار فرهنگی - سینما خبر بیتوته



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 141
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 18 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

استودیوی «دیزنی» رامین جوادی (Ramin Djawadi) آهنگساز سریال Game of Thrones را جهت آهنگسازی برای فیلم A Wrinkle in Time «چین‌خوردگی در زمان» به استخدام درآورده است. این فیلم که توسط ایوا دوورنی (Ava DuVernay) کارگردانی شده، اقتباسی از رمان علمی تخیلی مادلین اِل‌اِنگل (Madeleine L’Engle) است. این فیلم در حال حاضر مراحل پس از تولید خود را سپری می‌کند. برای کسب اطلاعات بیشتر با سینما گیمفا همراه باشید. فیلم «چین‌خوردگی در زمان» داستان دختر جوانی به نام مگ موری (Meg Murray) با بازی استورم رید (Storm Reid) را روایت می‌کند که همراه با برادر خود چارلز والاس (Charles Wallace) با هنرنمایی دریک مک‌کیب (Deric McCabe) و همکلاسی‌اش، کالوین (Calvin) با بازی لوی میلر (Levi Miller) تصمیم می‌گیرد تا به دنبال پدر دانشمندش – کریس پاین (Chris Pine) – که پس از کار بر روی پروژه‌ای مرموز ناپدید شده است بگردد. جستجوی آن‌ها منجر به ماجراجویی در فضا و زمان دیگری می‌شود. آن‌ها در طول این مسیر از سه موجود به نام‌ها خانم ویچ با بازی اپرا وینفری (Oprah Winfrey)، خانم واتسیت با بازی ریس ویترسپون (Reese Witherspoon) و خانم هو با هنرنمایی میندی کالینگ (Mindy Kaling) کمک می‌گیرند. دوورنی در توییتر خود اعلام کرد که رامین جوادی در پروسه تولید این فیلم مشارکت خواهد داشت. دوورنی ضمن ستایش جوادی بیان داشت که برای چندین سال است که به موسیقی‌های ساخته شده توسط این هنرمند ایرانی‌الاصل گوش داده و مجذوب کارهای اوست. وی تصویری از خود و جوادی نیز در اینستاگرام شخصی‌اش منتشر کرده که آن‌ها را در حال کار بر روی فیلم «چین‌خوردگی در زمان» نشان می‌دهد. رامین جوادی یدی طولانی در ساخت موسیقی متن فیلم‌ها و سریال‌های تلویزیونی دارد. گرچه وی بیشتر به واسطه ساخت موسیقی حماسی و زیبای سریال Game of Thrones شناخته می‌گردد، اما او ساخت موسیقی متن سریال‌هایی نظیر Westworld، The Strain و Prison Break را نیز در کارنامه کاری خود دارد. از جمله فیلم‌هایی که جوادی ساخت موسیقی متن آن‌ها را بر عهده داشته است می‌توان به فیلم‌هایی نظیر Iron Man «مرد آهنی»، Pacific Rim «حاشیه اقیانوس آرام» و فیلم در دست انتشار The Mountain Between Us «کوه میان ما» اشاره داشت. بی‌شک توانایی و سابقه کاری وی، منجر به ساخت موسیقی متنی خوش‌ساخت برای فیلم فانتزی «چین‌خوردگی در زمان» خواهد شد. گرچه منبع اقتباس فیلم «چین‌خوردگی در زمان» در سال ۱۹۶۳ میلادی بر روی پیشخوان کتاب‌فروشی‌ها قرار گرفته است، اما تا پیش از فیلم مورد بحث، به روی پرده‌های سینماها راه نیافته بود و تنها سریالی کانادایی از آن در سال ۲۰۰۳ میلادی به روی آنتن رفته است. فیلمنامه این فیلم توسط جنیفر لی (Jennifer Lee) نوشته شده است. فیلم «چین‌خوردگی در زمان» برای اکران از تاریخ جمعه ۱۸ اسفند ماه (۹ مارس ۲۰۱۸ میلادی) برنامه‌ریزی شده است. منبع : ScreenRant گیمفا



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 151
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

موسیقی ما - تیزر آلبوم موسیقی متن فیلم سینمایی "ایستاده در غبار" به کارگردانی محمدحسین مهدویان و آهنگسازی حبیب خزایی‌فر منتشر شد. آلبوم موسیقی این فیلم شامل 20 قطعه است که بخش‌هایی از آن‌ها در فیلم شنیده شده است. با توجه به فضای "ایستاده در غبار"، سعی شده که این قطعات یادآور موسیقی دهه 50 و 60 باشد. همچنین استفاده از آواهای کردی در کنار بخش ارکسترال در قسمت‌هایی از فیلم، یکی دیگر از ویژگی‌های این آلبوم موسیقی است. آلبوم موسیقی متن فیلم "ایستاده در غبار" نخستین آلبوم حبیب خزایی‌فر است. خزایی‌فر پیش از این علاوه بر ساخت موسیقی مجموعه "آخرین روزهای زمستان"، موسیقی متن فیلم‌های "ماجرای نیمروز" و "لاتاری" را نیز در کارنامه دارد. تیزر آلبوم موسیقی فیلم سینمایی "ایستاده در غبار" توسط حسین جمشیدی‌گوهری ساخته شده است. علاقه‌مندان می‌توانند این آلبوم موسیقی را از کتابفروشی‌ها و فروشگاه‌های معتبر تهیه کنند. منبع: هنرآنلاین موسیقی ما



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 217
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

موسیقی ما - پریس تنظیفی: برخلاف موفقیتی که در سال‌های اخیر کمیک‌های مارول درجدول فروش سینماهای آمریکا به دست آورده‌اند‌، این روزها روند توسعهٔ بسیاری از آن‌ها با یک بی‌نظمی وسیع جذابیت خود را از دست داده است. به همین دلیل هم بعد از آن همه این در و آن در زدن‌های پی در پی که به ساخت فیلم‌ها و قهرمان‌های رنگینی مانند «مردآهنی2» ختم شد ، سرانجام مارول توانست به ساخت اثری دست زند که برایش نقد‌های مثبتی نیز همراه داشته باشد. داستان فیلم «ثور»، به واقع شرح ماجرای زندگی شخصیت افسانه‌ای شاهنشاهی «آسگارد» است در شرایطی که توسط پدرش از آن‌جا به خاطر بی پروایی‌اش تبعید شده است. او که به خواست شاه «اودین» (که نقش او را آنتونی هاپکینز بازی می‌کند)، یکی از فرمانروایان تحت سیطرهٔ قلمرو شاهنشاهی به زمین فرستاده شده است، موضوع مورد علاقهٔ دانشمندان و دولتمردان است، اما دراین میان، ثور تنها زمانی می‌تواند از چکش و قدرت بی‌حد خود استفاده کند که به ماهیت خود پی می‌برد و از آن در راه رفاه دیگران سود می‌جوید. فیلم «ثور»، همان گونه که انتظار می رفت، به اثری پرفروش بدل شد و نقدهای فراوانی بر آن نوشته شد. در حالی که صحنه‌های روی زمین آن با نقدهای سردی مواجه شد، بخش‌های مربوط به نبرد بین آسگارد و نابکاران، با استقبال بی‌نظیری مواجه شد که البته شاید بخش بزرگی از این موفقیت مدیون نقش پر رنگ «پاتریک دویل» به عنوان آهنگساز این فیلم بوده است آن هم در شرایطی که طرفداران قهرمان‌های پرفروش این‌گونه فیلم‌ها، حق دارند که نسبت به اقدامات استودیوها در این گونه موارد مظنون باشند، به خصوص بعد از آن چه برای «مایکل دانا»، یکی از افسانه‌ای ترین موسیقی‌دانان سمفونی‌ساز، در شرایطی مشابه برای فیلم «هالک» در سال 2003 رخ داد. حتی دویل به شکل وحشتناکی خود را برای ساخت «ثور»، خارج از حلقه آرامش لازم برای ساخت موسیقی فیلم یافت، آن هم هنگامی که دریافت باید به حلقه‌های ریتمیک سازهای زهی و ضرب‌های سنگین طبل‌های صداهای فیلم‌های پرفروش امروزی که توسط «هانس زیمر» از سوی مدیریت استودیو تحمیل می‌شد، تن دهد، که البته این صداها هرگز در واژه نامهٔ موسیقی دویل جایی نداشتند. دویل که با این‌ گونه از تحمیل موسیقی بیگانه بود، به خوبی توانست سهم خود را در این فیلم پرفروش ادا کند بدون آن‌که به شهرتش به عنوان آهنگساز فیلم‌های درام و رومانس لطمه زند. موسیقی او برای فیلم‌های «فرانکشتاین» و «هری پاتر و ساغر آتش» هنوز به عنوان نمونه‌های مثال‌زدنی آثار او در خاطره‌‌هاست و البته در مرحله بعدی کاری که او برای فیلم‌هایی مانند «اِراگون» و «آخرین لژیون» هر چند به درخشش کارهای قبلی‌اش نیست، اما همچنان جزو آثار درخشان است. البته در این فیلم نیز امید زیادی وجود داشت که دویل، با وجود فشار استودیو و تهیه‌کننده برای مدرن کردن صدای موسیقی‌اش، سر آخر راهی برای فائق آمدن بر شرایط تحمیلی بیابد، در حالی که عکس العمل علاقه‌مندان و برخی از منتقدان نشانگر آن است که در این مسیر چندان نتوانسته است نظرها را به خود جلب کند. در واقع، اگرچه، موسیقی «ثور» از آن نوعی از کار در ‌آمد که از کمبود پیوند‌های نامعقول قابل انتظار رنج می‌برد، اما این موسیقی به دلیل همان چه که هست، به شکل بسیار ستودنی‌ای روشنفکرانه از آب درآمده و در اوج خود سرگرم کننده است. بیشتر بخشی که دویل ساخته به شکل آشکارا ساده‌ای، معطوف به این است که متدولوژی «زیمر/ارسی» را در فیلم وارد کند و در برخی جاها آن قدر زیاده‌روی کرده است که می‌توان مدعی شد که او سبک موسیقی‌اش را قربانی آن کرده که نوعی موسیقی برای این گونه فیلم‌ها پدید آورد. از سوی دیگر، آنچه دویل برای فیلم «ثور» ساخته و ارایه کرده، برخلاف انتظار می‌تواند به شکلی غیر قابل باور به دلیل انعطاف پذیری‌اش برای هماهنگ کردن موسیقی با نیاز‌های فیلم، موردتقدیر قرار گیرد اما علاقه‌مندان موسیقی دویل ممکن است از این که در «ثور»، چندان علایق موسیقیایی دویل آشکار نیست، دل زده باشند، با این وجود باید گفت در میان آن همه گرایش موسیقیایی متفاوت، هنوز به اندازهٔ کافی از سبک دویل باقی مانده که بتوان آن را با گوش تشخیص داد. فیلمی که ازاین نظر شبیه «ثور» است، فیلم «آخرین ایربندر» اثر هوارد است که به شکل خردمندانه‌ای از همان شیوه‌های «ثور» استفاده کرده است. به علاوه دویل کیفیت سمفونیک موسیقی‌اش را تنها برای افزایش منظر موسیقایی فیلم با پوشش‌هایی ترکیبی به کار برده که شبیه نخستین الحان الکترونیک دویل در « مرکب» می‌نماید. همه آن آرایه‌های زهی و طبل نواخت‌هایی که در فیلم‌هایی مانند «ترانسفومرز» و «مرد آهنی»، به گوش می‌رسد، در این اثر با ارکستر کلاسیک اجرا شده است. افراط در صدای‌های فلزی ضربی نیز که در صحنه‌های ریتمیک شنیده می‌شود، بسیار شبیه به موزیک فیلم «آخرین ایربندر» است. نوای «وُکال»، که گاه و بیگاه در فیلم شنیده می‌شود، نیز یادآور دیگر آثار این آهنگساز از جمله فیلم «تبعید» است. البته باید به یاد داشت در شرایطی که نرم افزارهای تولید موسیقی این روزها بسیاری از افکت‌های شنیداری را که در فیلم‌های تجاری می‌شنویم تولید می‌کنند، غیر ممکن است که از نحوهٔ برخورد دویل برای ارایهٔ صدایی دینامیک از طریق اجرای سمفونیک شگفت‌زده نباشیم. اگر شما از جمله طرفداران موسیقی فیلم ارکستری سنتی دوره جان ویلیامز باشید، دویل با این اثر خود علاقه شما را جلب کرده است. البته نباید انکار کرد که میزان زیادی از تاثیر موسیقی جابلونسکی در فیلم «ترانسفورمرز» در بخش‌های مربوط به نمایش شاهنشاهی اسگارد در فیلم «ثور» دیده می‌شود، اما دویل از ارکستر سمفونی لندن برای اجرای این موسیقی استفاده کرده است تا بتواند طراوت اجرای زنده را در صدای فیلم وارد کند. برای برخی از شنوندگان، نتیجه شاید یکسان جلوه کند، اما برای طرفداران دویل، این به معنی آن است که او توانسته با وجود تمام فشارهای استودیو و تهیه کننده، همچنان به شیوه فردی خود وفادار بماند. اگر هنوز این شما را قانع نکرده، البته می‌توان به شیوه استفاده از پیانو اشاره کرد که به شکل غیر قابل باوری در فیلم «ثور» و دیگر اثر دویل در سال 2011 به نام «La Ligne Droite» یکسان است و اثر درخشانی با نام «بذار بره» را به یاد می‌آورد. پیشرفت مضمونی هر دو فیلم، با نام تجاری دویل پیوند خورده و نشان می‌دهد که او می‌تواند ترکیبی از نُت های بی‌شمار را به یک اثر واحد تبدیل کند. البته به هر حال «ثور» از نظر موسیقی اثر منحصر به فرد و مثال زدنی برای آهنگسازش به شمار نمی‌رود و نمی‌تواند چندان احساس یا علاقه‌ای را برانگیزد. از سوی دیگر پیش تِم‌های آهنگ‌های مورد نظر آهنگساز در این اثر چندان مشخص و واضح نیستند، همچنین بر صداهای «سولو» به اندازهٔ کافی تاکید نشده و از حلقه‌های نشانه‌های ترکیبی نیز در اثر موسیقیایی تنها گویی برای این استفاده شده که بگویند اینجا یک نشانه است! به این ترتیب بسیاری از شنوندگان ممکن است در اثر دویل اشتباه‌های فاحشی بیابند هر چند با نگاهی عمیق‌تر می‌توان موارد مثبت و امیدوارکننده‌ای نیز در این اثر یافت. در واقع چهار یا پنج تِم در این اثر استفاده شده است که هر یک چندین بار تکرار شده‌اند. و اگر دویل از قضاوت در مورد اثرش مکدر است، در واقع به دلیل آن کارهایی است که برای ارایه تکرارهای نخستین تم‌ها انجام داده است. هویت ارایه شده در موسیقی «ثور» در نهاد خود خوب و کامل است اما در کل اثر دچار تکرارهای بی‌انجام شده است و به این ترتیب نمی‌تواند چندان تاثیر شگفتی بر مخاطبان موسیقی دویل بگذارد. در یک کلام «ثور» را می‌توان نمونه‌ای از تخریب یک موسیقی‌دان خوب به دست استودیو های فیلمسازی به شمار آورد در حالی که آهنگساز تمام تلاش خود را کرده است تا با فراهم کردن شرایط لازم، اثری در خور اعتنا خلق کند که استفاده از ارکستر لندن برای اجرای اثر نشانهٔ همین امر است. موسیقی ما



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 171
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

بالاخره و پس از شایعات فراوان مشخص شد که سم اسمیت، خواننده‌ بسیار معروف بریتانیایی، آهنگ جدید فیلم جیمز باند را که نام آن اسپکتر است، اجرا خواهد کرد. با زومجی و جزئیات خبر همراه باشید. دیروز و در خبری اعلام شد که سم اسمیت، خواننده پاپ انگلیسی‌، اجرای آهنگ اصلی‌ فیلم ۲۴ ام جیمز باند به نام اسپکتر را بر عهده خواهد داشت. آهنگ که نامش «نوشته‌های بر روی دیوار» است، توسط کپیتال رکوردز پخش خواهد شد و از تاریخ ۲۵ سپتامبر (۳ مهر)، برای دانلود و استریم برای علاقمندان در دسترس قرار خواهد گرفت. آهنگ توسط اسمیت و جیمی نیپس نوشته شده است. این اجرا برای سم اسمیت موفقیت بسیار عظیمی به حساب می‌آید زیرا از معروفیت او فقط یک سال می‌گذرد. نام وی در سال ۲۰۱۴ با آلبوم «در ساعت تنهایی‌» بر سر زبان‌ها افتاد. این آلبوم توانست به صدر پرفروش‌ترین آلبوم‌های سال انگلستان برسد و در ایالات متحده نیز توانست جایگاه دوم پرفروش‌ترین آلبوم را تصاحب کند. سم اسمیت، اولین خواننده مرد تکی‌ بریتانیایی است که از سال ۱۹۶۵ اجرای آهنگ اصلی‌ یکی‌ از فیلم‌های جیمز باند را بر عهده می‌گیرد. پیش از این، تام جونز در سال ۱۹۶۵ و برای فیلم تاندربولت، آخرین هنرمند بریتانیایی بود که به صورت تکی‌ اجرای آهنگ یکی‌ از فیلم‌های جیمز باند را بر عهده داشت (پاول مک‌کارتنی آهنگ Live and Let Die را همراه با گروه خود Wings اجرا کرده بود و کریس کورنل نیز اصالتا بریتانیایی نیست). مایکل جی. ویلسون و باربارا بروکلی، تهیه کنندگان اسپکتر در بیانیه‌ای که امروز توسط سونی منتشر شد در این‌باره گفتند: سم و جیمی یکی‌ از الهام بخش‌ترین آهنگ‌ها را برای فیلم اسپکتر نوشته‌اند و سم با صدای خارق‌العاده خودش، اجرایی از آهنگ «نوشته‌های روی دیوار» داشته است که این آهنگ را مسلما به یکی‌ از بیاد ماندنی‌ترین آهنگ‌های مجموعه فیلم‌های جیمز باند تبدیل خواهد کرد. خود اسمیت نیز در این‌باره گفت: این آهنگ یکی‌ از نقاط عطف دوران کاری من است. من از اعلام این خبر که اجرای آهنگ فیلم جدید باند بر عهده من است، بسیار مفتخر هستم. من خیلی‌ از این موضوع که توانستم عضو کوچکی از این میراث کاریزماتیک انگلیسی‌ باشم، هیجان زده هستم. نام من در کنار نام بسیاری از الگوهای من که قبلا وظیفه اجرای آهنگ برای مجموعه فیلم‌های باند را داشته‌اند، قرار می‌گیرد. من امیدوارم که تمامی شما همان‌قدر که من از ساخت این آهنگ لذت بردم، از شنیدن آن‌ لذت ببرید. اجرای آهنگ فیلم قبلی‌ جیمز باند، سقوط آسمان، بر عهده آدل بود که برای وی دو جایزه اسکار و گلدن گلوب در رشته بهترین آهنگ را به ارمغان آورد. همچنین آهنگ سقوط آسمان موفق به دریافت گرمی در رشته بهترین آهنگ نوشته شده برای رسانه تصویری و جایزه بریت در رشته بهترین آهنگ تکی‌ سال شد. فیلم اسپکتر بار دیگر توسط سم مندز کارگردانی می‌شود. در این فیلم، جیمز باند (با بازی دنیل کریگ) طی‌ یک پیغام مرموز، مجبور می‌شود که عازم مکزیکو سیتی و رم شود و در آنجا با لوسیا سیارا (مونیکا بلوچی) آشنا می‌شود. وی در ادامه به وجود سازمانی با اهداف شیطانی به نام SPECTRE پی‌ می‌برد و تلاش خود را برای از بین بردن این سازمان آغاز می‌کند. در هنگامی که باند مشغول پیدا کردن راهی‌ برای از بین بردن این سازمان شیطانی است، وی پی‌ به ارتباط خود با رئیس این سازمان با بازی کریستف والتز می‌برد. اسپکتر برای اکران در تاریخ ۲۶ اکتبر (۴ آبان) در انگلستان و ۶ نوامبر (۱۵ آبان) در آمریکا برنامه ریزی شده است. شما می‌توانید در زومجی جدیدترین تریلر این فیلم را مشاهده کنید. چندی پیش نیز پوستری از این فیلم با حال‌ هوای فیلم‌های کلاسیک مجموعه جیمز باند منتشر شد که دیدن آن برای طرفداران این جاسوس معروف انگلیسی خالی‌ از لطف نیست. منبع: Coming Soon زومجی



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 257
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 31 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

موسیقی ما - مراسم رونمایی از آلبوم موسیقی متن فیلم سینمایی «به وقت شام» ساخته کارن همایونفر، دوشنبه 17 اردیبهشت‌ماه با حضور ابراهیم حاتمی‌کیا، هادی حجازی‌فر، جوزف سلامه و این آهنگساز در اکران عمومی این فیلم در پردیس سینمایی کورش برگزار شد. در ابتدای مراسم بعد از به نمایش درآمدن ویدیویی از مراحل ساخت موسیقی متن فیلم سینمایی «به وقت شام»، کارن همایونفر درباره آن گفت: «من آلبوم‌های مختلفی کار کرده‌ام و معمولاً برای آن‌ها رونمایی نمی‌گیرم. اما چیزی که برای من جذاب است، رونمایی از این آلبوم در حضور مخاطبان فیلم است. کنار ابراهیم حاتمی‌کیا ایستادن خودش یک افتخار است. من این حرف را روی صحنه جشنواره فجر هم گفتم و همه جا این را خواهم گفت. نفس گرم شما مردم وقتی با این فیلم همراه شد، برای من جای افتخار دارد. فکر می‌کنم این آلبوم هم از این به بعد توسط رادیو و تلویزیون به نمایش درآید، مثل موسیقی فیلم «بادیگارد.» همایونفر در آخر هم با اشاره به این موضوع که این موسیقی را با روح و قلبش تولید کرده گفت: «من بیش از 100 اثر ساخته‌ام که هیچ کدام سخت‌تر از ساخت موسیقی «به وقت شام» نبود.» ابراهیم حاتمی‌کیا نیز در این مراسم گفت: «من به تمام بخش‌های فیلم مسلطم اما تنها جایی که تسلیم می‌شوم، موسیقی کارن همایون‌فر است. من فیلمساز سختگیری هستم و هر موسیقی را نمی‌پسندم، ولی وقتی آهنگ کارن همایونفر را شنیدم گفتم آن اتفاقی که می‌خواستیم، افتاد.» هادی حجازی‌فر هم گفت: «وقتی موسیقی کارن همایون‌فر را می‌شنوم باورم نمی‌شود که در فیلمی ایفای نقش کرده‌ام که چنین آهنگی در اختیار دارد.» در پایان مراسم حضار برای شادی روح ناصر چشم‌آذر یک دقیقه ایستادند و این استاد موسیقی را تشویق کردند و سپس آلبوم موسیقی فیلم سینمایی «به وقت شام» در کنار مردم رونمایی شد. منبع: موسیقی ما



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 152
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

به‌نظر می‌رسد که کمپانی برادران وارنر (Warner Bros) قصد دارد تا عوامل مشخصی را برای تولید فیلم‌های DC انتخاب کند؛ با استناد به پایگاه خبری فیلم موزیک ریپورتر (Film Music Reporter)، می‌دانیم که موسیقی متن فیلم Aquaman «آکوامن» قرار است تا توسط روپرت گرگسون ویلیامز (Rupert Gregson-Williams) ساخته شود؛ او کسی است که در سال گذشته ساخت موسیقی متن موفق فیلم Wonder Woman «زن شگفت‌انگیز» را بر عهده گرفت. در ادامه با سینما گیمفا همراه باشید. در فیلم Aquaman بازیگران مختلفی حضور دارند؛ از جمله بازیگر نقش آکوامن در فیلم‌هایی چون Batman v Superman: Dawn of Justice «بتمن برعلیه سوپرمن: طلوع عدالت» و Justice League «لیگ عدالت»، یعنی جیسون موموآ (Jason Momoa) که نقش آکوامن یا همان پادشاه آتلانتیس را در این فیلم ایفا می‌کند، و آمبر هرد (Amber Heard) نیز قرار است تا در این فیلم نقش همسر او، یعنی مرا (Mera) را ایفا کند. همچنین بازیگران دیگری نیز در این فیلم حضور دارند؛ از جمله ویلم دفو (Willem Dafoe) در نقش نیودیس ولکو (Nuidis Vulko)، تمورا موریسون (Temuera Morrison) در نقش تام کری (Tom Curry)، دولف لاندگرن (Dolph Lundgren) در نقش نرئوس (Nereus)، یحیا عبدالمتین (Yahya Abdul-Mateen) در نقش بلک مانتا (Black Manta)، لودی لین (Ludi Lin) در نقش مارک (Murk)، پاتریک ویلسون (Patrick Wilson) در نقش ارم ماریوس (Orm Marius)، مایکل بیچ (Michael Beach) در نقش جس کین (Jesse Kane) و در نهایت نیکول کیدمن (Nicole Kidman) نیز که تاکنون موفق به کسب جایزه اسکار نیز شده است، قرار است تا نقش آتلانا (Atlanna) را در این فیلم ایفا کند. این فیلم توسط جیمز وان (James Wan) کارگردانی می‌شود و او این فیلم را بر اساس فیلم‌نامه‌ای که به قلم ویل بیل (Will Beall)، جف جانز (Geoff Johns) و خود جیمز وان نوشته شده است، می‌سازد. تهیه‌کننده‌ی این پروژه نیز پیتر سفرن (Peter Safran) است و همچنین زک اسنایدر (Zack Snyder)، دبرا اسنایدر (Deborah Snyder)، راب کوان (Rob Cowan)، جان برگ (Jon Berg) و جف جانز، به‌عنوان تولیدکنندگان اجرایی این فیلم در این پروژه حضور دارند. فیلم Aquaman از تاریخ ۲۱ دسامبر سال ۲۰۱۸ در سینماها به نمایش گذاشته می‌شود. منبع: Comingsoon گیمفا



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 169
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 28 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

اگر مجموعه‌های «فرار از زندان»، «بازی تاج‌وتخت» یا «وست‌ورلد» را تماشا کرده باشید حتما آهنگ‌های مسحورکننده‌ی آن‌ها نظرتان را جلب کرده است؛ در ادامه‌ی این مطلب با زندگی‌نامه‌ی «رامین جوادی» آهنگ‌ساز ایرانی‌تبار این مجموعه‌ها همراه دیجی‌کالا مگ باشید. رامین جوادی در ۱۹ ژوئیه‌ی ۱۹۷۴ در دویسبرگ آلمان به دنیا آمد. مادرش آلمانی است و پدرِ ایرانی‌اش هم از کشور مهاجرت کرده و شهروند آلمان شده. رامین تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در آلمان گذراند. علاقه‌اش به موسیقی خیلی زود معلوم شد؛ در مصاحبه با «دویچه‌وله» دراین‌باره می‌گوید: «خیلی‌زود به علاقه‌ام پی برده شد. اوایل فکر می‌کردم که دکتر بشوم. اما طولی نکشید که تصمیم گرفتم در حوزه‌ی موسیقی فعالیت کنم. من از چهار سالگی شروع به یادگیری موسیقی کردم. مادرم تعریف می‌کند که یک بار به سمت پیانو رفتم و همین‌طور از حافظه یک ملودی را نواختم. در آن لحظه پدر و مادرم یک آن به همدیگر نگاه کردند و به این نتیجه رسیدند که شاید خوب باشد من موسیقی یاد بگیرم. من با نواختن ارگ شروع کردم و تا سن ۱۱ سالگی هم ادامه دادم. از ۱۱ تا ۱۳ سالگی اصلا کار موسیقی نکردم. ۱۳ ساله که بودم گیتار به دست گرفتم و بعد از حدود یک سال و نیم به‌طور فشرده کار تمرین را شروع کردم. توی یک گروه راک شروع به گیتار زدن کردم و آنجا بود که فهمیدم آهنگی که خودم می‌نویسم، همیشه تنها برای صدای سازها تنظیم شده است.» Ramin1 او کار موسیقی خود را با نواختن گیتار و پیانو در چند گروه آلمانی آغاز کرد ولی بعد از این‌که تصمیمش برای تحصیل در زمینه‌ی موسیقی فیلم و اجرای گیتار قطعی شد در ۱۹۹۴ به آموزشکده‌ی موسیقی برکلی در آمریکا رفت. درباره‌ی علت جلب نظرش به موسیقی فیلم می‌گوید: «فیلمی که مرا متحول کرد، وسترن «هفت دلاور» (The Magnificent Seven) بود. من در بچگی طرفدار سرسخت فیلم‌های وسترن بودم و این فیلم همراه با فیلم «جنگ ستارگان» که موسیقی متن‌اش را «جان ویلیامز» کار کرده بود، عاملی شدند که من متوجه شوم موسیقی تا چه اندازه از نظر دراماتیک می‌تواند به کمک یک فیلم بیاید. در نوجوانی به‌طور فشرده کار موسیقی کردم تا بتوانم اول در یک گروه موسیقی و سپس در عرصه‌ی موسیقی فیلم کار کنم. بعد از پایان دبیرستان به آمریکا رفتم و در کالج موسیقی برکلی در بوستون شروع به درس خواندن کردم.» آموزشکده برکلی از معتبرترین موسسه‌های مستقل در زمینه‌ی موسیقی معاصر است؛ این آموزشکده را قبله‌ی مطالعات موسیقی جاز و موسیقی مدرن آمریکا می‌دانند. جوادی در ۱۹۹۸ با بالاترین درجه و دریافت تقدیرنامه از آموزشکده‌ی برکلی فارغ‌التحصیل شد. بعد از پایان تحصیلات، مدتی برای گروه موسیقی My Favorite Relative آهنگ می‌ساخت و می‌نواخت. اولین کار جوادی ساخت موسیقی یک بازی تیراندازی اول‌شخص و عجیب‌و‌غریب به نام System Shock 2 بود که آن را با همکاری «جاش رندال» و «اریک بروسیوس» انجام داد؛ اما حرفه‌ی آهنگ‌سازی و تنظیم او از جای دیگری شروع شد. فعالیت‌ها و رتبه‌ی بالای دانشگاهی جوادی نظر آهنگ‌ساز برجسته‌ی هم‌وطنش، «هانس زیمر» (Hans Zimmer) را جلب کرد. زیمر شاهکارهایی چون موسیقی فیلم‌های «گلادیاتور» و «شیرشاه» را در کارنامه‌ی خود دارد. او جوادی را در شرکت خود به نام Remote Control Productions به کار گرفت؛ این شرکت که پیش‌تر با نام Media Ventures فعالیت می‌کرد در زمینه‌ی ساخت موسیقی فیلم تخصص دارد. جوادی در این شرکت به دست‌یاری یک آهنگ‌ساز مشهور آلمانی دیگر به نام «کلاوس بدلت» گماشته شد. بدلت را بیش‌تر به‌واسطه‌ی مشارکت در ساخت موسیقی فیلم‌های «گلادیاتور» و «ماموریت ناممکن ۲» می‌شناسند. در سال ۲۰۰۳ رامین جوادی با «بدلت» در ساخت موسیقی فیلم «دیوید هیکسون» به نام «طبل را بزن» همکاری کرد. به‌علاوه برای فیلم‌های «ماشین زمان»، «بیسیک»، «تازه‌کار» و «دزدان دریایی کارائیب: نفرین مروارید سیاه» نیز آهنگ‌سازی کرد. او یک سال بعد، با خود «هانس زیمر» موسیقی فیلم کارگردان، «جاناتان فرکس» را ساخت؛ این فیلم علمی-تخیلی در ۲۰۰۴ اکران شد و «مرغ طوفان» نام داشت. همکاری جوادی و زیمر در فیلم‌های «یکی باید کوتاه بیاید» و «بتمن آغاز می‌کند» ادامه یافت. ramin3 از این فیلم به بعد بیش‌تر کارهای جوادی به‌صورت مستقل انجام شد. یکی از اولین ساخته‌های مستقل او موسیقی متن فیلمی مشهور «تیغه: سه‌گانگی (۲۰۰۴)» به کارگردانی «دیوید گویر» بود. همکاری جوادی و گویر ادامه پیدا کرد؛ آن‌دو در سال ۲۰۰۶ قرارداد موسیقی متن «مجموعه تیغه» را بستند و او بعدها ساخت موسیقی فیلم «نازاد (۲۰۰۹)» و مجموعه تلویزیونی «فلش‌فوروارد» را هم بر عهده گرفت. جوادی همیشه در مصاحبه‌هایش گفته که دوست دارد در سبک‌های مختلف کار کند، شاید برای همین در سال ۲۰۰۶ آهنگ‌سازی انیمیشن «فصل شکار (۲۰۰۶)» را قبول کرد؛ او بعدها برای انیمیشن‌های «مرا به ماه بپران (۲۰۰۸)»، «فصل شکار ۲ (۲۰۰۸)» هم آهنگ ساخت. اما شاید اولین باری که چشم‌ها را متوجه نام رامین جوادی کرد آهنگ‌سازی مجموعه‌ی محبوب «فرار از زندان» (Prison Break) بود. قرارداد این کار در ۲۰۰۵ بسته شد و چنان مورد توجه قرار گرفت که در همان سال اول در جشنواره‌ی موسیقی «اِمی» ۲۰۰۶ نامزد دریافت جایزه «بهترین موسیقی اصلی فیلم» شد. در همان زمان آهنگ فیلم «از غبار بپرس» (Ask the Dust) را هم ساخت؛ بعد با «بروس آوانس» در فیلم «آقای بروکس» همکاری کرد تا به قول خودش در همه‌ی سبک‌ها آهنگ ساخته باشد. برای این فیلم در جشنواره‌ی جهانی موسیقی فیلم نامزد بخش «کشف سال» شد. او درباره‌ی روند ساختن موسیقی برای یک فیلم، این‌طور به هفته‌نامه‌ی همشهری جوان توضیح می‌دهد: «بعضی وقت‌ها فقط متن را می‌خوانم و صرفا بر اساس داستان شروع می‌کنم به نوشتن قطعه‌های موسیقی. اما بیشتر اوقات فیلم را می‌بینم و براساس خوراک‌های تصویری‌ای که به من می‌دهد آهنگ می‌نویسم؛ بعد با تهیه‌کنندگان و کارگردان فیلم درباره تک‌تک سکانس‌های فیلم بحث می‌کنیم. در حین کار، هر قطعه موسیقی‌ای که نوشته می‌شود را در اختیار عوامل می‌گذاریم و درباره‌ی آن گفت‌وگو می‌کنیم تا درنهایت به یک نتیجه‌ی به‌دردبخور و شنیدنی برسیم.» در سال ۲۰۰۸ آهنگ‌سازی فیلم «فریب» (Deception) ساخته‌ی «مارسل لنگنگر» را بر عهده گرفت، تا این‌که در همان سال با دومین شاهکارش دوباره سروصدا به پا کرد: فیلم «مرد آهنی» از ساخته‌های استودیو «مارول». رامین برای ساخت موسیقی متن این فیلم سنگ‌تمام گذاشت، چراکه فارغ از موضوع کاری او از نوجوانی عاشق این ابرقهرمان بود و کتاب‌های مصور آن را از دهه‌ی ۷۰ میلادی دنبال می‌کرد. جوادی برای فیلم بیشترین استفاده را از گیتار، ساز مورد علاقه‌اش، برد. موسیقی متن فیلم‌های «مدال افتخار (۲۰۰۹)» (Medal of Honor) ساخته‌ی «کالین پتر نتسر»، «برخورد تایتان‌ها (۲۰۱۰)» (Clash of the Titans) ساخته‌ی «لویس لتریر»، «داستان‌های یک لاک‌پشت:ماجراهای سامی» (A Turtle’s Tale: Sammy’s Adventures) و « شب ترس» (Fright Night) همگی از کارهای او تا ۲۰۱۱ میلادی هستند. سال ۲۰۱۱ نقطه‌ی عطفی در زندگی کاری رامین جوادی به‌حساب می‌آید؛ او در این سال آهنگ‌سازی مجموعه‌های تلویزیونی «سلطان‌های فرار» (Breakout Kings)، «مظنون» (Person of Interest) و مهم‌تر از همه، «بازیِ تاج‌وتخت» (Game of Thrones)، مجموعه‌ی مشهور و پرخرج شبکه‌ی HBO را به‌دست گرفت. او موسیقی بازی ویدیویی این مجموعه را هم خودش انجام داده. Ramin4 جوادی در پاسخ به سوالی درباره‌ی چگونگی طرح‌ریزی موسیقی برای این سریال چندوجهی به دویچه‌وله گفت: «این درست همان پرسش اصلی‌ای بود که تهیه‌کنندگان همان ابتدای کار از من پرسیدند. از آنجا که اتفاق‌های زیادی در این سریال رخ می‌دهد و شخصیت‌های زیادی هم وجود دارند، خیلی کار سختی می‌شد اگر ما برای هر کدام از آن‌ها یک تم موسیقی مشخص می‌کردیم. برای همین هم تصمیم گرفتیم که برای هر اتفاق مجزا و هر خانواده که در سریال مطرح می‌شوند، تم‌های موسیقی بنویسیم و تنظیم کنیم. وقتی یکی از شخصیت‌ها از یک خانواده کنار گذاشته می‌شود، در برخی موارد ما یک تم مشخص برای این شخصیت تنظیم کردیم و اجازه دادیم که رویداد اتفاق افتاده در سریال الهام‌بخش کارمان باشد. برای مثال شخصیت «تیان گریجوی»؛ در فصل اول او هنوز صاحب یک تم موسیقی شخصی نیست، اما در فصل دوم وقتی‌که او شروع می‌کند راه خودش را برود و تبدیل به شخصیت مهمی می‌شود، ما یک تم موسیقی به او اختصاص دادیم. بر اساس همین اصل، ما موسیقی سریال را پیش بردیم.» جوادی درباره‌ی این‌که آیا تاثیر ریشه‌های ایرانی‌اش در انتخاب موسیقی‌های این سریال که گاهی در آن نواهای قومی هم شنیده می‌شود می‌گوید: «قطعا چنین تاثیری وجود داشته. من معتقدم که اصلا همین مورد بود که به نظر تهیه‌کنندگان سریال جذاب می‌آمد. فکر می‌کنم آن‌‌ها می‌خواستند یک موسیقی «جهانی» برای این سریال داشته باشند. ازآنجایی‌که ما در یک دنیای تخیلی به سر می‌بریم و شخصیت‌هایی مثل «دنریس تارگریان» و قبیله «دوتاراکی» ریشه‌های قومی دارند، راه استفاده برای سازهای قومی مثل تایکو (یک نوع طبل ژاپنی) یا دودوک (بالابان) باز بود. تهیه‌کنندگان این ایده را دوست داشتند. من شخصا به جمع‌آوری سازهای قومی علاقه دارم. به عنوان یک گیتاریست − تا زمانی که سیم‌ها روی ساز باشند – می‌توانم معمولا به یک شکلی ساز را بنوازم. برای همین هم خیلی اهل نوآوری هستم.» جالب است بدانید جوادی خود از مسیر فصل‌های بعد این سریال اطلاعی ندارد و بعد از تکمیل هر فصل موسیقی آن را می‌سازد: «من بعد از تماشای هر فصل سریال «بازی تاج‌وتخت» با خودم می‌گویم: عجب فصلی بود! آن‌ها چطور می‌خواهند داستان را ادامه بدهند و بهتر کنند؟! وقتی‌که فصل جدید سریال به دستم می‌رسد می‌بینم آن‌ها واقعا موفق شده‌اند از فصل قبل هم بهتر عمل کنند.» Ramin5 رامین جوادی به جز دنیای فیلم و سریال در عالم بازی‌های رایانه‌ای هم شناخته شده است؛ همان‌طور که پیش‌تر گفتیم اولین بار در ۱۹۹۹ برای بازی System Shock 2 آهنگ ساخت؛ اما تا تجربه‌ی بعدی‌اش در این حوزه یک دهه فاصله افتاد. جوادی در ۲۰۱۰ آهنگ‌سازی بازی «نشان افتخار (Medal of Honor)» را انجام داد. یک سال بعد بازی «دنده‌ ۲: رها» را آهنگ‌سازی کرد. موسیقی بازی‌های «نشان افتخار: جنگ‌جو»، «چرخ‌دنده‌های جنگ ۴ (Gears of War 4)» همگی از ساخته‌های او هستند. رامین جوادی بعد از آهنگ‌سازی فیلم پرفروش «پسیفیک ریم» در ۲۰۱۳ و «ناگفته‌های دراکولا» در ۲۰۱۴، کار سینمایی دیگری نکرده بود تا این‌که امسال موسیقی متن دو فیلم «دیوار بزرگ چین» و «وارکرفت» را ساخت. اولی فیلمی حماسی-تاریخی و علمی تخیلی است و دومی هم که ساخته‌ی اخیر «دانکن جونز» است بر اساس بازی ویدیویی وارکرفت و داستان آن تولید شده. ramin7 جوادی امسال در جدیدترین فعالیتش، دوباره در همکاری با شبکه‌ی HBO آهنگ‌سازی مجموعه‌ی شاهکار «دنیای غرب» (WestWorld) را انجام داد و در خلاقیت‌های بصری و فیلم‌نامه‌ای این مجموعه را به بهترین شکل تکمیل کرد. او در گفت‌وگویی درباره‌ی ویژگی موسیقی این سریال وسترن-علمی-تخیلی صحبت کرده و به استفاده از آهنگ‌های مشهور سبک راک در موسیقی «دنیای غرب» اشاره کرده است. در هر قسمت سریال اجرای پیانوی یکی از آهنگ‌های مشهور گروه‌های راک در سریال «وست‌‌ورلد» شنیده می‌شود و تماشاگران سعی می‌کنند منبع الهام را بیابند. جوادی درباره‌ی این‌که چرا این آهنگ‌های راک را برای این سریال مناسب دانسته می‌گوید: «فکر می‌کنم کاملا مناسب و منطبق هستند. مثل آهنگ «درختان پلاستیکی قلابی» (از گروه « ریدیوهد» (Radiohead). اگر فقط عنوانش را در نظر بگیرید و با «دنیای غرب» مقایسه کنید؛ چه چیزی واقعی است؟ چه چیزی غیرواقعی است؟ می‌توان به شیوه‌های متنوع تفسیرش کرد.» هم‌چنین در طول سریال کاور آهنگ‌هایی مثل «بدون غافلگیری» از گروه ریدیوهد، «حفره‌ی سیاه خورشید» از گروه ساندگاردن، «سیاه رنگش کن» از رولینگ استونز و «جنگل» از گروه کیور شنیده می‌شود. جوادی درباره‌ی دنیای خلق شده در سریال جاناتان نولان گفته است: «چیزی که باعث می‌شود دوستش داشته باشم این است که همه‌چیز یک‌باره ظاهر می‌شود و انتظارش را نداریم. صحنه‌ها و شیوه لباس پوشیدن مردم را می‌بینیم ولی باز به این فکر می‌کنیم که آن‌ها ربات هستند و کلا برای سرگرمی مدرن ساخته شده‌اند، به این فکر می‌کنیم که افراد مسلط، همه‌چیز را دقیق ساخته‌اند، حتی هرآنچه با آن پیانوی توی کافه اجرا می‌شود. آهنگ‌ها از همان زمان می‌آیند و وقتی آهنگ‌ها مال آن زمان نیست، این مساله یادآور می‌شود که «صبر کنید ببینم. یک چیز درست نیست. این واقعی نیست.» این ابزار قدرتمندی است که فقط موسیقی می‌تواند از پسش بر بیاید.» ramin6 رامین در ادامه توضیح می‌دهد که آن پیانوی در حال نواخته شدن، نقش مهمی در سریال و کار او بازی کرده است: «جونا (جاناتان نولان) به من عکس‌هایی نشان داد که آن‌ها برنامه ریخته بودند تا در تیتراژ آن ربات کامل‌نشده حاضر باشد و پیانو را بنوازد. من فهمیدم کل قطعات باید حول محور آن باشد. این عکس‌ها خود‌به‌خود همه‌چیز را برایم متفاوت کرد، وگرنه کار می‌توانست در یک مسیر کاملا متفاوت برای ساخت موسیقی پیش برود.» جوادی با اشاره به این نکته که پیانو را به عنوان یک شیوه‌ی مینیمال برگزیده، یادآوری می‌کند که پیانو در سریال مدام تکرار می‌کند که این تم اصلی موسیقی پارک است. او هم‌چنین می‌گوید که با استفاده از آهنگ‌های مدرن امیدوار بوده که تماشاگران به یاد شخصیت‌های دیگر در آن جهان بیفتند: «مثلا با «سیاه رنگش کن» فکر می‌کنید: «اوه، این وقتی بود که هکتور وارد شهر شد و آن تیراندازی بزرگ اتفاق افتاد.» آهنگ فقط شما را یاد آن واقعه می‌اندازد. همه‌چیز در آن صحنه‌های بزرگ، برنامه‌ریزی شده که شامل موسیقی هم می‌شود. این یک رویداد طراحی‌شده است.» Ramin2 رامین جوادی پارسی نمی‌داند و به همین‌خاطر ارتباط خاصی با محافل ایرانی ندارد؛ او در مصاحبه با هفته‌نامه‌ی همشهری جوان گفت: «من چون پارسی بلد نیستم خیلی با فیلم‌های ایرانی آشنایی ندارم. بنابراین موسیقی فیلم‌های ایرانی را هم خیلی کم شنیده‌ام. به‌علاوه آن‌طور که باید و شاید موسیقی ایرانی گوش نمی‌کنم. وقتی به خانه فامیل‌های ایرانی‌مان می‌رویم حسابی موسیقی ایرانی گوش می‌دهیم. ویولون ایرانی را خیلی دوست دارم. در این سبک از نوازندگیِ ویولون، احساس‌های انسانی خیلی نمود پیدا می‌کنند.» جوادی در پاسخ به این سوال که ساختن موسیقی فیلم با استفاده از دستگاه‌ها و ملودی‌های ایرانی چطور است گفت: «نکته‌ی چالش‌برانگیز و هیجانی ساختن موسیقی فیلم، این است که تهیه‌کننده‌ها از تو می‌خواهند در سبک‌ها و نحله‌های مختلف موسیقی بسازی. من همیشه دوست دارم در فرهنگ‌ها و ملیت‌های گوناگون همه دنیا دنبال تونالیته‌های جور واجور بگردم.» رامین جوادی کار برای هالیوود را طاقت‌فرسا توصیف می‌کند: «صنعت ‌هالیوود یعنی کار طاقت‌فرسا. ببین، شاید یک‌دفعه یک دری کاملا شانسی به روی تو باز شود، اما برای عبور از آن در، فقط کارِ زیاد است که می‌تواند به تو کمک کند. من عاشق این کار هستم؛ عاشق کار با کارگردان‌های خوب هستم؛ خیلی دلم می‌خواهد یک روز بتوانم با «کلینت ایستوود (بازیگر سه‌گانه‌ی مشهور یک مشت دلار، به‌خاطر چند دلار بیش‌تر و خوب بد زشت) کار کنم. فیلم‌های او داستان‌های فوق‌العاده‌ای دارند، به‌خوبی هم کارگردانی شده‌اند. من همیشه از دیدن فیلم‌های او لذت می‌برم.» رامین جوادی درباره‌ی این‌که چقدر به جشنواره‌هایی مثل «گِرَمی» و «اِمی» اهمیت می‌دهد و از بین کارهایش کدام را بیشتر دوست دارد گفت: «نامزد شدن در این جایزه‌های معتبر واقعا غرور‌آفرین است. بعد از سال‌ها کار بی‌وقفه حس خوبی به آدم دست می‌دهد؛ اما مطمئن نیستم که این نامزد شدن‌ها دقیقا چه کمکی به پرکار شدن من در صنعت موسیقی فیلم می‌کند. فقط امیدوارم توجه فیلم‌سازان را به من جلب کند. از میان کارهایم «طبل را بزن» بیشتر مورد علاقه‌ام هست شاید چون اولین فیلمی بود که برایش موسیقی ساختم. از طرفی من چون از بچگی عاشق کتاب‌های کمیک استریپ بودم، خیلی خوش‌به‌حالم شد که روی موسیقی فیلم‌های «مرد آهنی» و «بتمن آغاز می‌کند» کار کردم» به نظر شما موسیقی فیلم چه سهمی در اثرگذاری یک فیلم دارد؟ چقدر به کارهای رامین جوادی علاقه دارید؟ به نظرتان نقش او در موفقیت مجموعه‌های عظیمی مانند «بازی‌ِ تاج‌وتخت» و «دنیای غرب» چیست؟ ‌‌‌‌ ‌‌‌ شبکه‌های اجتماعی «رامین جوادی»: اینستاگرام توییتر فیسبوک دیجی کالا



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 169
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

به‌تازگی جان ویلیامز (John Williams)، آهنگساز افسانه‌ای ۸۶ ساله‌ی دنیای سینما، که به تازگی پنجاه و یکمین نامزدی خود در مراسم اسکار را هم تجربه کرده است، اعلام کرده که قصد دارد پس از آهنگسازی نهمین قسمت سری Star Wars «جنگ ستارگان» خود را از ساخت آهنگ برای این سری بازنشسته کند. برای جزییات بیش‌تر با سایت سینماگیمفا در ادامه‌ی مطلب همراه باشید. جان ویلیامز (John Williams) در جدیدترین مصاحبه‌ی خود اظهار کرده است که پس از Star Wars: Episode IX «جنگ ستارگان: قسمت نهم»، از این سری کنار خواهد کشید. او گفت: ما می‌دانیم که جی. جی آبرامز (J.J. Abrams) در حال ساخت یک قسمت دیگر برای سال آینده است که من مشتاقانه برای او کار را انجام خواهم داد و منتظر آن هستم. این [قسمت] سری را به نهمین قسمت خود می‌رساند و کاملاً برای من کافی است. مشخصاً در این مرحله از حرفه‌ی کاری او، هیچ فردی به جان ویلیامز نمی‌گوید که چه کاری انجام دهد و برای چه عنوانی آهنگسازی کند. او یک افسانه‌ی زنده در آهنگسازی سینما است و اکنون نیاز ندارد که همچنان برای سری محبوب جنگ ستارگان آهنگسازی کند، حتی اگر در Star Wars: The Last Jedi «جنگ ستارگان: آخرین جدای» آهنگ‌های فوق‌العاده‌ای را خلق کرده باشد. از همین لحظه مشتاقیم تا بدانیم که او چه آهنگ‌هایی را برای قسمت بعدی جنگ ستارگان که احتمالاً آخرین قسمت حضور او در این سری است، خلق می‌کند. فیلمبرداری Star Wars: Episode IX «جنگ ستارگان: قسمت نهم» در تابستان امسال شروع خواهد شد. نهمین قسمت سری جنگ ستارگان که بازیگرانی نظیر دیزی ریدلی (Daisy Ridley)، جان بویگا (John Boyega)، اسکار ایزاک (Oscar Isaac) و آدم درایور (Adam Driver) در آن ایفای نقش خواهند کرد، برای اکران در ۲۰ دسامبر ۲۰۱۹ برنامه‌ریزی شده است. منبع: Collider گیمفا



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 170
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

موسیقی ما - موسیقی متن فیلم «به وقت شام» ساخته کارن همایون‌فر‌ روز دوشنبه 17 اردیبهشت با حضور ابراهیم حاتمی‌کیا، کارن همایونفر و جمعی از اهالی سینما و موسیقی در پردیس کوروش رونمایی می‌شود. آلبوم موسیقی متن فیلم سینمایی «به وقت شام» در 22 قطعه ساخته شده که سال گذشته برنده سیمرغ بلورین موسیقی متن جشنواره فیلم فجر نیز شده است. مراسم رونمایی از این آلبوم موسیقی در اکران مردمی فیلم «به وقت شام»، ساعت 22 در پردیس سینمایی کورش با حضور سینمادوستان برگزار خواهد شد. فیلم سینمایی «به وقت شام» روایت متفاوتی از موضوع داعش و نبرد با این گروهک تروریستی دارد که پنجمین همکاری حاتمی‌کیا و همایونفر محسوب می‌شود. این آهنگساز مطرح که از فیلم «به وقت شام» با عنوان بزرگترین، پیچیده‌ترین و بی‌پرواترین تولید سینمایی ایران یاد کرده بود درباره موسیقی این فیلم گفته است: «من برای موسیقی «به وقت شام» زحمت زیادی کشیدم ولی تجربه این‌طور بوده که برای کارهای متوسط تشویق و برای کارهای خیلی خوبم تنبیه شده‌ام؛ به همین دلیل هیچ‌گاه ‌نمی توانم درباره کیفیت این اثر نظر بدهم. ما ماه‌ها روی موسیقی این اثر کار کردیم و در طول کار خیلی چیزها را حذف و خیلی چیزها را اضافه کردیم و اتودهای زیادی زدیم. تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که ابراهیم حاتمی‌کیا در هیچ موردی -از مونتاژ و فیلمبرداری گرفته تا ساخت موسیقی- کوتاه نمی‌آید بنابراین همه عوامل همیشه مجبور هستند که بهترین کار خود را ارائه کنند.» نظارت ضبط و بخشی از میکس و مسترینگ موسیقی این فیلم که در استودیو «شهر صدا» انجام گرفته، به عهده احسان بیرقدار بوده و ضبط کل مجموعه و میکس و مسترینگ موسیقی تیتراژ آن نیز توسط حامی حقیقی صورت گرفته است. کارن همایونفر که سال گذشته علاوه بر فیلم سینمایی «به وقت شام»، برای موسیقی متن فیلم «عرق سرد» نیز نامزد کسب سیمرغ بود، برای فیلم‌های «زادبوم» (ابوالحسن داوودی) و «جرم» (مسعود کیمیایی) سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن فیلم جشنواره فیلم فجر را از آن خود کرده بود و در دوره قبلی جشنواره هم موفق شد سومین سیمرغش را از این جشنواره سی و شش ساله دریافت کند. منبع: موسیقی ما نویسنده: فرزان صوفی



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 175
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

امسال سال بسیار خوبی برای طرفداران «دنیای سینمایی دی سی» (DCEU) بود. آثار زیادی در این زمینه به نمایش درآمدند و فیلم هایی مانند «زن شگفت انگیز» و «بتمن» نیز در آینده اکران خواهند شد. یکی از بهترین آثار در این زمینه، فیلم «جوخه انتحار» است که توانست فروش بسیار خوبی را تجربه کند. علاوه بر داستان و جلوه های ویژه، بسیاری از جنبه های دیگر فیلم نیز مورد تحسین قرار گرفته اند. از جمله آن ها می توان به موسیقی آن اشاره نمود که توانسته بسیار موفق ظاهر شود. آلبوم آهنگ های «جوخه انتحار»، از آهنگ هایی ساخته چند هنرمند و در چندین ژانر تشکیل شده که برخی از آن ها به طور اختصاصی برای فیلم ساخته شده اند. تعدادی از آهنگ ها توانسته اند نظر مردم را جلب نموده و به شهرت برسند. به علاوه، آن ها در میان نامزدهای دریافت جوایز گرمی نیز دیده می شوند. اینستاگرام رسمی «جوخه انتحار»، در پست اخیر خود به این آهنگ ها اشاره کرده است. «Heathens» ساخته گروه «Twenty One Pilots»، «لامبورگینی بنفش» ساخته «Skrillex and Rick Ross» و کل آلبوم منتشر شده، در بخش های مختلف کاندید شده اند. s آهنگ های «Heathens» و «لامبورگینی بنفش» در بخش «بهترین آهنگ برای رسانه تصویری» با حریفانی مانند «Can’t Stop the Feeling» برای فیلم ترول ها، «همانند آتش»، «همه چیز را امتحان کن» ساخته شکیرا برای زوتوپیا و «نقاب» ساخته «پیتر گابریل» برای فیلم «اسنودن»، به رقابت خواهند پرداخت. روزیاتو



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 189
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

همواره راه های مختلفی برای بازاریابی یک محصول و شناساندن آن به افراد مختلف وجود دارد. اما راه حلی که توسط کمپانی مارول در نظر گرفته شده، با سایر مواردی که تا به حال دیده ایم تفاوت دارد. اگر اندکی به غذا خوردن و خوراکی ها علاقه داشته باشید، حتما نام چیپس «دوریتوز» را شنیده اید. این محصول توسط کمپانی «فریتو-لی» تولید می شود و در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. اکنون کمپانی مارول تصمیم گرفته برای آنکه نام ««نگهبانان کهکشان ۲» فیلم جدید خود را بیشتر بر سر زبان ها بیاندازد، با شرکت یاد شده همکاری نماید. بر این اساس دوریتوز به صورت محدود پاکت های چیپسی ارائه می کند که در آن پخش کننده نوار قابل شارژی قرار گرفته و برای شما موسیقی متن کامل این فیلم را پخش می نماید. درون این آلبوم ۱۴ آهنگه، موسیقی های پاپ و راک دهه ۶۰ و ۷۰ میلادی از هنرمندانی مانند فلیتوود مک، جرج هریسون، جیپ تریک و دیوید هسلهاف قرار گرفته است. dims این نخستین باری نیست که فریتو-لی از فناوری برای فروش بیشتر محصولات خود استفاده می کند. امسال در خلال برگزاری لیگ فوتبال ملی آمریکا (سوپربول)، برند توستیتوز محصول خاصی را روانه بازار کرد. در بسته های ارائه شده حسگری وجود داشت که می توانست وجود الکل در نفس را نشان دهد. روزیاتو



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 172
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

موسیقی ما - نیکولا پیووانی آهنگساز و رهبر ارکستر مشهور ایتالیایی به ایران می‌آید تا علاوه بر حضور در جشنواره جهانی فیلم فجر، در تالار وحدت هم روی صحنه برود. میکولا پیووانی که سابقه همکاری با فیلمسازان نامداری چون فدریکو فلینی، برادران تاویانی و مارکو بلوکیو را دارد، پنجم اردیبهشت‌ماه مصادف با ۲۵ آوریل در تالار وحدت روی صحنه می‌رود و در این کنسرت منتخبی از قطعاتی که پیش از این برای تعدادی از فیلم‌های سینمایی ساخته است، اجرا می‌کند که در یک سانس و ویژه مهمانان جشنواره و مدعوین است. پیووانی برای بیش از ۱۳۰ فیلم موسیقی متن ساخته و برای‌ «زندگی زیباست» (۱۹۹۷) به کارگردانی روبرتو بنینی اسکار بهترین موسیقی فیلم را از آن خود کرد. او موسیقی متن سه فیلم «مصاحبه»، «جینجر و فرد» و «صدای ماه» به کارگردانی فلینی را ساخته و بعد‌ها باله‌ای با نام «باله فلینی» را تصنیف کرد. موسیقی برنده اسکار فیلم «زندگی زیباست» در سال ۲۰۰۰ نامزد دریافت جایزه گرمی در رشته «بهترین موسیقی متن برای سینما، تلویزیون و دیگر رسانه‌های بصری» شد. از میان فیلم‌هایی که نیکولا پیووانی برای آن‌ها موسیقی تصنیف کرده می‌توان به «هیولا را در صفحه اول سیلی بزن» (مارکو بلوکیو، ۱۹۷۲)، «عطر بانوی سیاه‌پوش» (فرانچسکو باریلی، ۱۹۷۴)، «ردپا روی ماه» (لوئیجی باتزونی، ۱۹۷۵)، «جهش در تاریکی» (مارکو بلوکیو، ۱۹۸۰)، «شب سن لورنزو» (برادران تاویانی، ۱۹۸۲)، «کائوس» (برادران تاویانی، ۱۹۸۴) اشاره کرد. پیووانی اعتقاد دارد ساختن موسیقی متن برای فیلم‌های زیاد باعث درجا زدن موسیقی‌دان می‌شود اما در تئا‌تر، موسیقی بالا‌تر از هر هنری است. پیووانی در زمینه تئاترهای موزیکال نیز فعالیت دارد و در حوزه موسیقی ارکسترال و مجلسی نیز کار می‌کند. سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر ۱۹ تا ۲۷ آوریل ۲۰۱۸ (۳۰ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷) به دبیری سیدرضا میرکریمی در تهران برگزار می‌شود. موسیقی ما



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 206
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

موسیقی ما - هانس زیمر جایزه‌ی دستاوردهای موسیقی فیلم «مکس اشتاینر» را در جشن سالیانه‌ی «هالیوود در وین» در ۱۹ اکتبر سال جاری دریافت خواهد کرد. این مراسم که در بیش از ۳۵ کشور پخش خواهد شد شامل اجراهایی از آهنگ‌های خاطره‌انگیز این برنده‌ی جایزه‌آکادمی با تنظیم‌های ارکسترال جدید خواهد بود. امسال دهمین سال مراسم جایزه‌ی مکس اشتاینر است که هر ساله در شهر وین و به‌پاس دستاوردهای شگرف در موسیقی فیلم برگزار می‌شود. از دیگر شرکت‌کنندگان این مراسم می‌توان به لالو شیفرین،‌ جان بری،‌رندی نیومن، الکساندر دسپلات،‌جیمز نیوتن هاورارد و دنی الفمن اشاره کرد. زیمر تا به‌حال آهنگسازی بیش از ۱۵۰ پروژه را- ‌از جمله شب تاریک،‌ شیرشاه، گلادیاتور،‌ خط قرمز باریک،‌ مرد بارانی، تلقین و تلما و لوییز- بر عهده داشته است. تابستان سال گذشته، زیمر تور کنسرت‌های خود را در سراسر اروپا و امریکا به روی‌صحنه برد که با استقبال بسیار زیادی مواجه شد. این مراسم بخش اصلی برنامه‌ی «هالیوود در وین» است که ساندرا تومک آن را در سال ۲۰۰۷ بنیان نهاد. به گفته‌ی تومک: «هانس زیمر مدت‌هاست که ارتباط نزدیکی با وین دارد» زیرا پروژه‌های اخیر او – «تاج پادشاهی»، «سیاره‌ی آبی ۲» و «دوزخ» همه در استیج سینکرونِ وین ضبط شده‌اند. تومک می‌افزاید: «برای شهری که تا این اندازه در تاریخ موسیقی غنی است،‌ بسیار شایسته است که این جایزه را که به یاد مکس اشتاینر بزرگ نام‌گذاری شده است به این آهنگساز فوق‌العاده با استعدادهای چندگانه اهداکند» زیمر تا به‌حال یازده بار نامزد جایزه‌ی اسکار شده است. در سال ۱۹۹۴، او جایزه‌ی آکادمی را در بخش بهترین موسیقی متن فیلم برای شاه‌شیر از آن خود کرد. او همچنین تا به حال سه بار برنده‌ی جایزه‌ی گرمی و دو بار برنده‌ی جایزه‌ی گولدن گلوب بوده است. موسیقی ما



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 209
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

سرپوش هنری - ناصر چشم آذر در گفتگو با دیباچه، عنوان کرد: کار جدیدی که انجام داده ام، موسیقی متن یکی از فیلم های سینمایی صادق پروین آشتیانی است وی در خصوص همسویی موسیقی متن فیلم های سینمایی که جذابیتی را برای بینندگان ایجاد می کند، افزود: آهنگساز با ظرافت و دقتی که دارد همسو با کاراکترها پیش می رود و با فیلم در یک جریان قرار می گیرد، به همین دلیل می توان با موسیقی متن، مخاطب را به دنبال داستان کشاند. ناصر چشم آذرگفت: تا به حال با خوانندگانی چون مانی رهنما و دوستان دیگر همکاری کرده ام که از همکاریمان کمال رضایت را داشته ام. وی در خصوص آثاری با حال و هوای عید گفت: تا به امروز بالغ بر ۳۰ کار با مضمون عید داشته ام که اغلب در قالب تیتراژ برنامه بوده اند. چشم آذر در پاسخ به اینکه جذابیت های سال نو را در چه می بیند، گفت: جذابیت هایی که سال نو برایم دارد این است که یک هیجان و حس نو شدن در زندگی مردم سرزمینم جریان پیدا می کند، طبیعت جان دوباره می گیرد. سر سبزی فصل بهار یاد آور خاطرات زیبایی است. این آهنگساز درباره فضای متفاوت فصل ها و تاثیر آن بر موسیقی عنوان کرد: هر فصلی زیبایی خاص خودش را دارد و می توان از آن ایده های متفاوتی گرفت . چشم آذر در پایان در خصوص تاثیر تکنولوژی بر موسیقی عنوان کرد: تکنولوژی به زندگی ها در موقعیت های مختلف کمک کرده است و چه بسا همگامی این امر با موسیقی نیز اتفاقا قابل تاملی را رقم زده است. گفتنی است آخرین کنسرت سال ۹۵ ناصر چشم آذر ۲۵ و۲۶ اسفند ماه در تالار وحدت برگزار خواهد شد. سرپوش



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 205
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

موسیقی ما - «آی.آر. رحمان»‌ حالا در ایران، آهنگسازِ شناخته شده‌ای است؛ او آهنگسازِ فیلم «محمد رسول الله» به کارگردانی «مجید مجیدی» شد و حالا دومین تجربه‌اش را با این کارگردانِ جهانی در فیلم «آن‌سوی ابرها» ترجمه کرده است. «دیلیپ کومار» که بعد از آنکه به اسلام گروید، نامش را به «آی. ار. رحمان» به معنای در امانِ خدا تغییر داد، از نوجوانی در زمینه‌ی موسیقی فعالیت کرد؛ ابتدا موسیقی همه‌پسندِ هندی ساخت؛ بعد برای تبلیغات تلویزیونی اثر نوشت و بعد از آن به آهنگسازی فیلم روی آورد و در این زمینه آن‌چنان موفق شد که حاصلش سیزده جایزه‌ی فیلم فیر، چهار جایزه ملی فیلم هند، یک جایزه بفتا، یک جایزه گلدن گلوب و دو جایزه اسکار شد و مجله‌ی تایم در سال ۲۰۰۹ او را در لیست تایم ۱۰۰ به عنوان یکی از صد فرد تأثیرگذار در جهان معرفی کرد؛ او مهمانِ جشنواره‌ی جهانی فیلم بود و روزهای پرکاری را پشتِ سر گذاشت. مسترکلاس و مصاحبه‌ی مطبوعاتی و نشست پرسش و پاسخ، با همه‌ی اینها فرصتِ کوتاهی برای گفت‌وگو با سایت «موسیقی ما» دست داد تا «رحمان» با گشاده‌رویی که خصوصیتِ هندی‌هاست با حوصله و با وجود تمام خستگی‌هایش به سوالات پاسخ دهد. ... * آقای رحمان، در این سال‌ها چهره‌های بسیاری از موسیقی هند در دنیا معرفی شده‌اند؛ از «راوی شانکار» گرفته تا «ولایت‌خان» و «پرویز شهیدخان» که همین سال گذشته در ایران نیز به اجرای برنامه پرداخت. اما به نظر می‌رسد در حوزه‌ی موسیقی فیلم شما مهم‌ترین چهره‌ی موسیقی نه‌تنها در هند که در مشرق‌زمین هستید. موسیقی را چه‌طور آغاز کردید؟ پدر من موسیقی کار می‌کرد؛ اما مشوق اصلی‌ام برای فعالیت در این هنر، مادرم بود. او از کودکی به من می‌گفت که تو می‌توانی در این هنر، آدم بزرگی شوی و البته من بیشتر آن جمله را به عنوان مهر مادری تلقی می‌کردم تا خودم چنین تصوری داشته باشم. (خنده) * موسیقی را با نوازندگی آغاز کردید؟ بله، در دبیرستان یک گروه موسیقی داشتیم که من در آن کیبورد می‌نواختم. خیلی هم خوش می‌گذشت. * و بعد سراغ آهنگسازی برای تبلیغات تلویزیونی رفتید؟ بله. * چه‌طور این اتفاق افتاد؟ آن زمان استودیوهای خانگی زیادی در هند وجود داشت که به من کمک زیادی کرد.‌ در واقع شکل‌گیری استودیوهای خانگی این آزادی را به من داد تا ایده‌هایم را محقق کنم و هر کاری که دوست دارم را انجام دهم. شاید همان دوران بود که موسیقی را بیش از پیش برایم جدی‌تر کرد. همان‌زمان در حوزه‌ی تبلیغات تلویزیونی کارم را شروع کردم. در تبلغیات شما به‌عنوان آهنگساز 30 ثانیه فرصت دارید تا ایده‌هایتان را عملی کنید و این کار را سخت می‌کند؛ اما من همان زمان هم کاری که می‌کردم را جدی می‌گرفتم. * و همین زمینه‌ای شد برای اینکه به موسیقی فیلم راه پیدا کنید. بله، اولین کارگردانی که با او کار کردم، «مانی راتنام» بود. آن فیلم فرصت فوق‌العاده‌ای بود که در اختیارم قرار گرفت. برای آن فیلم چندین ترانه نوشتم و فکر می‌کردم برای این کار هم باید به خلق لحظه‌ای دل‌نشین روی موسیقی فیلم تمرکز کنم و هم از لحاظ احساسی به آن معنا ببخشم. * برای همین هم تا آن اندازه موفق شد و جایزه‌ی ملی جشنواره‌ی هند را گرفتید؟ من وقتی موسیقی آن اثر را می‌نوشتم، در یک مکاشفة شخصی و درونی بودم. این مسأله را در یک جلسه در همین جشنواره هم بیان کردم؛ داشتم درباره‌ی تصوف، معرفت و انرژی درون و بیرون کار می‌کردم. در واقع نوعی مراوده‌ی شخصی با خودم داشتم و اینکه چه‌طور می‌شود در همه‌ی احوال به خدا توکل کرد، چه در مسائل تکنولوژیک و چه در مسائل موسیقی یا هر عرصة دیگری. بنابراین از موفقیت آن اثر شگفت‌زده نشدم و احساس کردم این هم بخشی از بازی و سفر معرفتی‌ای است که در آغاز آن قرار داشتم. * آن مکاشفه به جایی رسید؟ هنوز هم اول همان راه هستم. (خنده) * به هر حال فعالیت‌‌های شما در زمینه‌ی موسیقی فیلم ادامه پیدا کرد تا «دنی بویل» در «میلیونر زاغه‌نشین» یک سکوی پرتاب جدی برای شما به عنوان آهنگساز فیلم شد. چه‌قدر با سینمای او آشنا بودید؟ هیچ آشنا نبودم. حتی وقتی قرار شد او را برای اولین بار ببینم، اسمش را در «گوگل» سرچ کردم! (خنده) بعد از آنکه او را دیدم، متوجه شدم که بسیار موسیقی را می‌شناسد و می‌تواند به من در ساخت موسیقی فیلم کمک کند که این اتفاق هم رخ داد. اصولاً وقتی کارگردان می‌داند چه می‌خواهد و شما را به همان سمت هدایت می‌کند، کمک بزرگی به خلق اثر می‌کند. همکاری با «بویل» برای من تجربه‌ی بسیار خوشایندی بود؛ ضمن اینکه او انسان بسیار شریف و از همه مهم‌تر دوست خوبی است. * قبل از ساخت موسیقی، فیلم‌نامه را می‌خوانید یا مثلاً در جریان ساخت اثر از صحنه‌های فیلم‌برداری دیدن می‌کنید؟ اگر بتوان فیلم‌نامه را خواند که خیلی خوب است؛ اما همیشه این اتفاق نمی‌افتد و ما بعد از کامل شدن اثر، آن را می‌بینیم؛ اما من مدام در جریان ساخت فیلم با کارگردان از طریق ایمیل در ارتباط هستم و سمپل‌ها را برایش می‌فرستم. مثلاً ممکن است کارگردانی بخواهد هر کاراکتر اثرش، موسیقی مخصوص خودش را داشته باشد و یا اینکه به احساسات اثر شدت دهد یا بیننده را در سطح دیگری از قصه همراه کند. * آهنگسازی برای کارگردانانی از ملیت‌های گوناگون با سلیقه‌های متفاوت و سبک فیلم‌سازی گوناگون، چه ویژگی‌هایی دارد؟‌ مثلاً وقتی برای «دنی بویل» موسیقی می‌نویسید، چه تفاوتی با زمانی دارد که قرار است برای فیلم «مجید مجیدی» اثری خلق کنید؟ ملیت قطعاً موثر است. من وقتی قرار بود برای فیلم «پله» موسیقی بسازم، هیجان زیادی داشتم. باید برای فیلمی از امریکای لاتین موسیقی می‌ساختم و بنابراین مدت‌ها وقت گذاشتم تا با سازهای برزیل بیشتر آشنا شوم و به نتیجه‌ی مطلوبی برسم. البته آن فیلم از یک منظر دیگر هم برای من هیجان‌انگیز بود. به‌هرحال اولین تجربه‌ی من در ساخت موسیقی برای فیلم‌های ورزشی بود. اما در ساخت موسیقی فیلم، یک مسأله اهمیت بسیار زیادی دارد؛ مهم نیست شما برای چه کارگردانی کار می‌کنید، مهم این است که او و خواسته‌هایش را بشناسید. شما بخشی از یک جریان در ساخت فیلم هستید. ممکن است کارگردان، کاری مدرن از شما بخواهد یا کاری کاملاً سنتی. خیلی‌ها دل‌شان می‌خواهد موسیقی به احساس فیلم کمک کند و خیلی‌ها فقط می‌خواهند در یک آرامشی در جریان فیلم حضور داشته باشد. البته مسائل دیگری هم در این میان دخیل است؛ مثلاً ژانری که فیلم در آن ساخته شده است. شما در موسیقی فیلم‌های کمدی می‌توانید از موسیقی آشکارتری استفاده کنید. * و در این میان، بودجه تا چه اندازه سهیم است؟ خب خیلی‌وقت‌ها شما پول کافی دارید و می‌توانید تمام ایده‌هایتان را محقق کنید؛ اما گاهی این امکان وجود ندارد و به نظر من، این نکته‌ی اصلی است. شما نمی‌توانید به این بهانه که پول کافی وجود ندارد، موسیقی خودتان یا موسیقی خوبی نسازید. چاره‌ای وجود ندارد جز اینکه خلاقیت‌هایتان را شکوفا کنید. من موسیقی یک اثر را با یک ویولن نوشتم. البته این حرف من به این معنا نیست که کار کردن بدون بودجه اتفاق خوشایندی است. نه! همیشه باید بودجه‌ی کافی وجود داشته باشد؛ اما خب گاهی این مسأله غیرممکن است. * ایده‌ی آقای «مجیدی» برای موسیقی فیلم «محمد رسول‌الله»‌ و «آن سوی ابرها» چه بود؟ او می‌گفت موسیقی باید به حس لحظه‌هایی که در اثر وجود دارد، کمک و مخاطب را با خودش همراه کند. در «آن سوی ابرها» هم مسأله همین بود؛ اما در عین حال، تأکید داشت که موسیقی کاراکتر خودش را داشته باشد. * منظورتان را متوجه نمی‌شوم. یعنی نه فقط روی تصاویر بنشیند که شخصیت مستقلی داشته باشد. * پیش از اینکه مجیدی به شما سفارش ساخت موسیقی فیلم را بدهند، اصلاً او را می‌شناختید؟ فیلم «به رنگ خدا» را دیده بودم که شخصیت اصلی‌اش یک نوجوان نابینا بود. * فیلم را دوست داشتید؟ خیلی زیاد. فیلم بسیار لطیفی بود. ما هندی‌ها ایشان را خیلی خوب می‌شناسیم. در واقع فیلم‌های ایشان الگوی بسیاری از فیلم‌سازان مستقل هندی بوده است. من اما فیلم‌های ایرانی بسیاری دیده‌ام و از میان کارگردانان ایرانی جز آقای مجیدی -که با او کار کرده‌ام- سینمای «مخملباف» و «کیارستمی» را بسیار دوست دارم. * همکاری با آقای «مجیدی» چه‌طور شکل گرفت؟ یک ایمیل برای من آمد که آقای مجیدی تمایل دارد موسیقی اثری درباره‌ی حضرت محمد (ص) را شما بسازید. * بعد؟ هیجان‌زده شدم؛ چون همان‌طور که گفتم، آقای «مجیدی» را می‌شناختم و می‌دانستم که ایشان کارگردانی بزرگ است که چندین نسل از فیلم‌سازان هندی را تحت تأثیر خود قرار داده؛ اما از آن مهم‌تر، ساخت موسیقی برای فیلمی درباره‌ی پیامبر اسلام بود. می‌دانید من به حضرت محمد (ص) عشق می‌ورزم. * در جریان ساخت فیلم حضور داشتید؟ یک‌بار رفتم و حساسیت‌های ایشان برای من بسیار تحسین‌آمیز بود. خب خیلی از بزرگان سینمای جهان در آن پروژه حضور داشتند. هنوز هم فکر می‌کنم بزرگ‌ترین شجاعت‌ زندگی‌ام ساخت موسیقی برای این اثر بود. * و همکاری چه‌طور بود؟‌ خب مثل هر تجربه‌ی دیگری، ابتدا ایشان را محک زدم تا بدانم چه موسیقی‌ای را دوست دارد. برایش نمونه‌های موسیقی از آهنگسازان بزرگ می‌فرستادم، چون قرار بود کار ارکسترال باشد. مدتی طول کشید تا سلیقه‌اش را بشناسم و بعد از آن، دیگر کار آسان پیش رفت. می‌دانید من عمده‌ی کارم را با یک «کیبورد» و «کامپیوتر» انجام می‌دهم. نمونه‌ها را برای ایشان فرستادم و بعد از اینکه موافقت خودشان را اعلام کردند، آن را ضبط کردیم. * و در «آن سوی ابرها» چه اتفاقی افتاد؟ این همکاری قطعاً برای من راحت‌تر بود؛ چون با فضای ذهنی مجیدی به عنوان کارگردان آشنا شده بودم و سر صحنه‌های فیلم‌برداری هم بودم. اما باز هم کار خیلی آسان نبود، چون ایشان کارگردان سخت‌گیری است. (خنده) * و از نتیجه راضی هستید؟ بله، فکر می‌کنم کار خوبی شد. * معمولاً در ایران، آهنگسازان آخرین افرادی هستند که به پروژه می‌پیوندند و همین هم مشکلات زیادی برای کار به وجود می‌آورد. مشکلی که قطعاً برای شما وجود ندارد. اتفاقاً ما هم بسیار با این مسأله درگیریم! شده که من برای کاری تنها ده روز فرصت داشته‌ام که خب معمولاً از کسان دیگری هم برای ساخت موسیقی اثر کمک می‌گیریم! * بعد از ساخت موسیقی، با این مواجه شده‌اید که کارگردانی موسیقی شما را دوست نداشته باشد؟ بله، طبیعی است و من سعی می‌کنم تغییراتی که او می‌خواهد را اعمال کنم. * و بالاخره اینکه آن همه موفقیت برای «میلیونر زاغه‌نشین» را تصور می‌‌کردید؟ سیستم جشنواره‌ها و جایزه‌ها بسیار پیچیده است و به خیلی چیزها بستگی دارد؛ حتی به اینکه فیلم در چه زمانی پخش می‌شود. نمی‌دانم اگر امریکا در آن سال دچار بحران اقتصادی به آن شکل نبود، باز هم آن اثر تا این اندازه مورد توجه قرار می‌گرفت یا نه. منبع: سایت موسیقی ما نویسنده: سما بابایی، علی پاکزاد



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 217
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

ویل اسمیت با بازی و ساخت موسیقی فیلم برای «علاء‌الدین» به زودی بزرگ‌ترین قرارداد هالیوودی را می‌بندد. به گزارش مهر به نقل از آسوشیتدپرس، گفته می‌شود ویل اسمیت قرار است برای اقتباس گای ریچی از داستان کلاسیک کمپانی دیزنی یعنی «علاء‌الدین» که خودش در آن نقش غول چراغ جادو را بازی می‌کند، موسیقی جدیدی ضبط کند. در عین حال گفته شده این بازیگر و موزیسین ۴۹ ساله قراردادهایی جداگانه برای نقش‌آفرینی در فیلم و ساخت موسیقی می‌بندد که قراردادی رکوردشکن خواهد شد. آلن منکن برنده جایزه اسکار، موسیقی فیلم اصلی سال ۱۹۹۲ را ساخته بود که در آن رابین ویلیامز حضوری ماندگار در نقش غول چراغ جادو داشت و آن را معروف کرد. این اخبار توسط جاش ال. دیکی، خبرنگار حوزه سرگرمی آمریکایی و در توییتر وی مطرح شده است. دیکی تا به حال برای نشریه‌های موثقی از جمله ورایتی و د رپ کار کرده و سابقه انتشار اخبار درجه یک اینچنینی را دارد. وی مجموعه‌ای از چند توییت منتشر کرد و در نخستین توییت خود این سوال را مطرح کرد که چه کسی بیشترین پول مستقیم را برای یک فیلم سینمایی دریافت کرده و راهنمایی کرد که نمی‌توان چنین چیزی را جستجو کرد چون هنوز فیلم اکران نشده است. دیکی در ادامه گفت این فرد نقش اصلی نیست اما نقش دوم فیلم را بر عهده دارد. او همچنین موسیقی فیلم را می‌نویسد و برای هر بخش موسیقی پولی جداگانه دریافت می‌کند که باعث شده مقدار دریافتی‌اش تاریخ‌ساز شود. او در توییتی دیگر نوشت: این «بزرگترین دریافتی مستقیم و قبل از اکران فیلم در تاریخ» است که به این خاطر پیش از اکران پرداخت شده که فرد مورد نظر حاضر به دریافت یکی از «معامله‌های بسته‌ای» معمول هالیوودی نشده است. دیکی در توییت آخرش نوشت: پاسخ ویل اسمیت در فیلم «علاء‌الدین» است. البته اسمیت با مذاکره برای بستن قراردادهای غول‌آسا آشنایی دارد و تا به حال به صورت مستقیم و پیش از ساخت فیلم بالای ۲۰ میلیون دلار برای «جوخه خودکشی»، «مردان سیاه‌پوش ۲» و «بعد از زمین» دریافت کرده است. همچنین گفته می‌شود درآمد وی به خاطر قرارداد اولیه و سودهای فروش «مردان سیاه‌پوش ۳» بالای ۱۰۰ میلیون دلار بود. آخرین باری که ویل اسمیت در ساختن موسیقی متن یک فیلم دست داشت به سال ۲۰۰۲ و «سیاه‌پوشان می‌آیند» برای فیلم «مردان سیاه‌پوش ۲» بازمی‌گردد. بیتوته



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 257
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

موسیقی ما - هانس زیمر جایزه‌ی دستاوردهای موسیقی فیلم «مکس اشتاینر» را در جشن سالیانه‌ی «هالیوود در وین» در ۱۹ اکتبر سال جاری دریافت خواهد کرد. این مراسم که در بیش از ۳۵ کشور پخش خواهد شد شامل اجراهایی از آهنگ‌های خاطره‌انگیز این برنده‌ی جایزه‌آکادمی با تنظیم‌های ارکسترال جدید خواهد بود. امسال دهمین سال مراسم جایزه‌ی مکس اشتاینر است که هر ساله در شهر وین و به‌پاس دستاوردهای شگرف در موسیقی فیلم برگزار می‌شود. از دیگر شرکت‌کنندگان این مراسم می‌توان به لالو شیفرین،‌ جان بری،‌رندی نیومن، الکساندر دسپلات،‌جیمز نیوتن هاورارد و دنی الفمن اشاره کرد. زیمر تا به‌حال آهنگسازی بیش از ۱۵۰ پروژه را- ‌از جمله شب تاریک،‌ شیرشاه، گلادیاتور،‌ خط قرمز باریک،‌ مرد بارانی، تلقین و تلما و لوییز- بر عهده داشته است. تابستان سال گذشته، زیمر تور کنسرت‌های خود را در سراسر اروپا و امریکا به روی‌صحنه برد که با استقبال بسیار زیادی مواجه شد. این مراسم بخش اصلی برنامه‌ی «هالیوود در وین» است که ساندرا تومک آن را در سال ۲۰۰۷ بنیان نهاد. به گفته‌ی تومک: «هانس زیمر مدت‌هاست که ارتباط نزدیکی با وین دارد» زیرا پروژه‌های اخیر او – «تاج پادشاهی»، «سیاره‌ی آبی ۲» و «دوزخ» همه در استیج سینکرونِ وین ضبط شده‌اند. تومک می‌افزاید: «برای شهری که تا این اندازه در تاریخ موسیقی غنی است،‌ بسیار شایسته است که این جایزه را که به یاد مکس اشتاینر بزرگ نام‌گذاری شده است به این آهنگساز فوق‌العاده با استعدادهای چندگانه اهداکند» زیمر تا به‌حال یازده بار نامزد جایزه‌ی اسکار شده است. در سال ۱۹۹۴، او جایزه‌ی آکادمی را در بخش بهترین موسیقی متن فیلم برای شاه‌شیر از آن خود کرد. او همچنین تا به حال سه بار برنده‌ی جایزه‌ی گرمی و دو بار برنده‌ی جایزه‌ی گولدن گلوب بوده است. موسیقی ما



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 252
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 7 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

اگر "شکل آب" را دیده باشید، بعید است از اینکه موسیقی‌اش توانست اسکار بهترین موسیقی را بگیرد تعجب کرده باشید اما اگر جزو آن دسته‌ای بوده باشید که فقط "دانکرک" را دیده‌اند و ارادت ویژه به "هانس زیمر" بزرگ دارند باشید احتمالا انتظار تماشای ایشان را با مجسمۀ طلایی‌اش در دست می‌کشیدید، شاید هم تصور می‌کردید که جان ویلیامز برای ششمین بار و بعد از هزاربار نامزدی برای "جنگ ستارگان" این جایزه را به خانه ببرد اما دیشب، شبِ فرانسوی‌ها بود و الکساندر دسپلا که سه سال پیش هم برای "هتل بزرگ بوداپست" این جایزه را از آن خود کرده بود توانست بار دیگر این مجسمۀ طلایی را در دستانش لمس کند. نامزدهای دریافت بهترین موسیقی فیلم اینها بودند: "شکل آب" به آهنگسازی الکساندر دسپلا، "دانکرک" به آهنگسازی هانس زیمر، "جنگ ستارگان" به آهنگسازی جان ویلیامز، "رشته خیال" به آهنگسازی جانی گرینوود و "سه بیلبورد خارج از ابینگ میزوری" به آهنگسازی کارتر بورول که در نهایت دسپلا اسکار را برای دومین بار بعد از نه بار نامزدی به خانه برد. این نوشته نگاهی دارد به سه موسیقی پررنگ‌تر از آهنگسازانی پرآوازه‌تر در میان نامزدهای اسکار 2018. شکل آب گول قیافۀ عجیب و غریب موجود دوزیستِ "شکل آب" را نخورید؛ "شکل آب" داستانی دارد رمانتیک که موسیقی از همان جنس را هم طلب می‌کرده است و دارد. الکساندر دسپلا آهنگساز فرانسوی آنچه را که از یک آهنگساز فرانسوی انتظار می‌رود برای "شکل آب" ساخته است، یک موسیقیِ گرم، پراحساس، پر از والس، که در کنارشان قطعات فرانسوی باکلام هم و حتما یک "مونامور" ویژه را می‌توان شنید. ارکستر سمفونیک لندن به رهبری "دومینیک لامینیر" اجرای آن را به عهده داشته که اوج هنرش را باید در اجرای قطعۀ "تم الیسا" که اصلی‌ترین موتیف "شکل آب" است جستجو کرد. همچنین از آنجا که بخش‌هایی از داستان فیلم به فضای تعقیب و گریز اختصاص دارد، موسیقی از این دست را هم می‌توان در آن شنید. با این وجود آنچنان که در ابتدا گفتم، صدای موسیقی "شکل آب" صدایی است هم‌وطن آهنگسازش؛ کاملا فرانسوی؛ همان موسیقی که می‌توان کنار سن راه رفت و شنیدنش؛ موسیقی‌ای که پیچیدگی‌های زیادی ندارد، هارمونیکا، فلوت، آکاردئون در آن جریان اصلی را به دست دارد و از همان جنسی است که سالها قبل "یان تیرسن"ِ عزیز برای "ماجراهای شگفت‌انگیز آملی پولن" موسیقی نوشت و هنوز که هنوز است می‌توان این موسیقی را در مدیوم‌های مختلف شنید و از آن لذت برد. اسکاری‌ها همیشه ثابت کرده‌اند که علاقه دارند آهنگسازی جایزه عمواسکار را به خانه ببرد که بتوان به موسیقی‌هایش فارغ از تصویر هم دل سپرد. اسکاری‌ها طی قریب به اتفاق دوره‌های گذشته نشان داده‌اند که موسیقی ورای تصویر همیشه برای آنها اهمیت دارد و دلشان نمی‌خواهد مخاطبی که به اعتبار جایزه اسکار بها می‌دهد، زمانی که به تنهایی به ساندترک آن گوش می‌سپارد دست خالی برود. الیسا شخصیت اصلی فیلم دختری است که به دلیل حادثه ای که در کودکی برایش اتفاق افتاده توانایی تکلمش را از دست داده اما او هم نقطه اشتراکش با دوست عجیب و غریبش توانایی برقراری ارتباط بدون استفاده از کلمات است. آهنگساز هم در کمال ذکاوت از المان "سوت" برای این صمیمیت به وجود آمده و در عین حال غربت و بی‌کلامی الیسا و دوستش بهره برده است. از جمله به یادماندنی‌ترین لحظات استفاده از موسیقی صحنه‌ تاثیرگذاری است که الیسا برای دوست عجیب و غریبش صفحه‌ موسیقی پخش می‌کند و او در آب در حال رقصیدن است. صحنه‌ای که تصویرش را می‌توان روی پوستر رسمی فیلم هم مشاهده کرد و والس را در آن شنید. "شکل آب" موسیقی است با 26 ترک! که حدود یک ساعت و ربع است. در واقع می‌توان گفت که کمتر صحنه‌ای بدون موسیقی است. جنگ ستارگان؛ آخرین جدای ویلیامز قطعا یکی از پرقدرت‌ترین نمادهای موسیقی هالیوود است. او نزدیک به 40 نامزدی بهترین موسیقی فیلم برای اسکار را دارد و این یعنی اینکه تقریبا هر سال حداقل یکی از موسیقی فیلم‌هایی که نوشته نامزد دریافت اسکار بهترین موسیقی فیلم شده‌اند. او که ساخت موسیقی تمامی قسمت‌های قبلی جنگ ستارگان را هم به عهده داشته که تم اصلی آن از مهم‌ترین تم‌های موسیقی فیلم دنیا محسوب می‌شود، امسال نتوانست آنچنان که باید و شاید موسیقیِ درخوری برای آخرین ساخته جورج لوکاس بنویسد. موسیقی " جنگ ستارگان؛ آخرین جدای" موسیقی است همچون تمامی آثار ویلیامز ارکسترال اما بر خلاف آثار درخشان او حتی برای قسمت‌های دیگر همین فیلم، موسیقی‌ای بسیار پر سر و صدا که در آن از ملودی قوی و بیادماندنی هم خبری نیست. این اتفاق را البته که باید در میان آثار ویلیامز استثناء فرض کرد چرا که او پیوسته ارج و قرب ویژه‌ای را به موسیقی می‌دهد اما خب! ظاهرا همان اسکار 1977 برای اولین قسمت این سه گانه برای دریافت جایزه بهترین موسیقی از نظر آکادمی کافی بوده است. دانکرک هانس زیمر همچون همیشه موسیقی نوشته که نمی‌توان آن را نشنیده گرفت. او به راحتی یارای مقابله به تصویر را دارد و می‌تواند یک تنه حواس تماشاگرش را پرتِ موسیقی‌اش بکند، موسیقی در "دانکرک" همچون ماری زیر پوست تصاویر می‌خزد و جلو می‌آید. اما موسیقی دانکرک یک تفاوت اساسی با موسیقی‌های قبلی‌اش دارد. زیمر با وجود اینکه موسیقی‌ای نوشته ارکسترال اما در ترکیب با صداسازی و ساندافکت های مختلف و صداهای جنگ که لحظه‌ای فیلم و شخصیت‌هایش را رها نمی‌کنند، چندان نمی‌شود صدای موسیقی را به معنای راستین آن شنید. در اغلب لحظات موسیقی در کنار موسیقی متفاوتی که زیمر نوشته افکت‌های صوتی وجود دارد. باند صوتی دانکرک البته که از غنی‌ترین‌ها در میان آثار سینمایی 2017 است و در عین حال شفافیتی مثال زدنی دارد. زیمر در دانکرک، علاوه بر ارکستر به مثابه ابزار همیشگی آهنگسازی، از انبوهی "چیزها" و وسایل دیگر برای ساخت موسیقی استفاده کرده است. در موسیقی زیمر می‌شود بارها صدای ضربان قلب، صدای عقربه‌های ساعت، صدای نزدیک شدن بال هواپیماها، صدای خشاب کردن اسلحه، صدای پیچیدن باد در بادبان قایق‌ها و کشتی‌ها را شنید. به اینها اضافه کنید حضور پررنگ صداهای الکترونیک و سازهای الکتریک را که بخش اصلی ملودی را می‌نوازند. با این حال می‌توان به اسکاری‌ها که همیشه علاقه وافری به "تم" داشتن برای ساندترکِ برگزیدۀ سال دارند، حق داد که چرا موسیقی "دانکرک" را به عنوان موسیقی برگزیده انتخاب نکرده‌اند؛ این هانس زیمر آن هانس زیمرِ "شیرشاه" و "گلادیاتور" نبود، شاید بیشترین شباهت را بتوان با کار قبلی‌اش برای کریستوفر نولان یعنی "شوالیه سیاه برمی‌خیزد" پیدا کرد تا مثلا حتی "اینسپشن" (تلقین). منبع: سایت موسیقی ما



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 541
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

سینا مصطفوی: «گی‌یرمو دل تورو» نامی است که این روزها در بین اهالی سینما سر زبان‌ها افتاده؛ کارگردان مکزیکی که اکثرا او را با فیلم‌های فانتزی و علمی تخیلی می‌شناسیم. خالق آثاری همچون «حاشیه اقیانوس آرام» (۲۰۱۳)، «هزارتوی پن» (۲۰۰۶) و «قله‌ای به رنگ خون» (۲۰۱۵). حال فیلم جدید این کارگردان و فیلم‌نامه‌نویس مکزیکی که در ژانر علمی‌تخیلی و تم رمانس است توانسته چهار جایزه اسکار را نصیب خود کند. اما چرا باید این فیلم را دید؟ داستان فیلم بسیار ساده و سرراست است، حداقل در ظاهر. «الایزا اسپوزیتو» (با بازی سالی هاوکینز) زنی ساده و گنگ است که توانایی شنیدن دارد اما نمی تواند صحبت کند و در یک مرکز تحقیقاتی – نظامی به عنوان نظافت‌چی مشغول کار است. او زندگی یکنواختی دارد و چون ارتباط برقرار کردن با دیگران برایش سخت نمی‌نماید بسیار احساس تنهایی می کند. در یکی از روزهایی که او در مرکز مشغول به کار است، موجودی عجیب و دوزیست را به مرکز می آورند تا روی آن آزمایش هایی انجام دهند. الایزا با این موجود ارتباط احساسی برقرار می کند و عاشق او می شود. همان طور که مشاهده می کنید، داستان به هیچ وجه پیچیده نیست. اما چرا این فیلم توانست تا این حد موفق شود؟ یکی از عواملی که مخاطب را به دیدن فیلمی ترغیب می کند و او را تا پایان داستان با خود نگه می دارد توانایی برقراری ارتباط و همزادپنداری بین شخصیت اصلی داستان و مخاطب است. دو پارامتر می توانند این اتفاق را رقم بزنند. معرفی درست شخصیت توسط کارگردان و ایفای نقش بازیگر. به جرأت می توان گفت که این دو پارامتر در این فیلم به قوی ترین شکل ممکن اتفاق افتاده اند و شاهد شاهکاری در این بخش هستیم. بگذارید از معرفی شخصیت شروع کنیم. سکانس های ابتدایی فیلم به شدت هدفمند و هوشمندانه طراحی شده اند. کارگردان برای هر ثانیه و هر نما تفکر کرده تا این معرفی به بهترین شکل ممکن انجام شود. مخاطب معمولی بدون شک لذت خواهد برد. اما برای مخاطب خاص که فیلم را با جزئی نگری و دقت تماشا می کند نیز محتوای مخصوصی در نظر گرفته شده است. در واقع کارگردان با نمایش دادن علائم و نشانه هایی به مخاطب خاص خود Hint هایی درباره ی محتوا و لایه دوم داستان می دهد. سالی هاوکینز صبح از خواب بیدار می شود. به روشی خاص تخم مرغ ها را برای صبحانه آب پز می کند. به حمام می رود و کفش هایش را تمیز می کند. تمام سکانس ها با هدفی خاص در فیلم قرار داده شده اند. این معرفی به اندازه ای کامل و دقیق است که شما تا پایان فیلم به راحتی با الایزا همراه می شوید و با او همزاد پنداری می کنید. این فقط یکی از هنرنمایی های کارگردان است. در مورد معرفی شخصیت صحبت کردیم اما باید بدانیم که بدون ایفای نقش فوق العاده سالی هاوکینز در نقش الایزا موفقیت این فیلم ممکن نبود. یک بازیگر با استفاده از راه های متفاوت می تواند با مخاطب ارتباط برقرار کند. بدون شک بیان دیالوگ راحت ترین شکل ممکن است. اما برای نقشی که شخصیت توانایی سخن گفتن ندارد این برقراری ارتباط بسیار مشکل خواهد بود. الیسا زن جوانی است که به علت آسیبی که در دوران کودکی از ناحیه گردن دیده، توانایی حرف زدن خود را از دست داده است. هاوکینز در این نقش با تغییر حالات چهره در موقعیت های متفاوت توانسته به خوبی احساسات خود را به مخاطب منتقل کند. حتی نگاه بی کلام وی نیز بار معنایی دارد. او صحبت هایش را با زبان اشاره بیان می کند و دو دوست وی حرف هایش را برای بیننده ترجمه می کنند. در واقع دوست هایش، صدای او می شوند. قدرت بازی سالی هاوکینز او را نامزد جایزه اسکار برای بهترین بازیگر نقش اول زن کرد و به اعتقاد عده ای شایسته دریافت این جایزه نیز بود. فضا سازی فیلم نیز بسیار قابل تأمل و در خدمت مفهوم کلی داستان است. عنصر آب در جای جای فیلم حضور دارد. در آب پز کردن تخم مرغ، وان حمام، حوضچه آب در مرکز تحقیقاتی، باران سنگین و البته سکانس فوق العاده پایانی که آن را اسپویل نمی کنیم حضور پررنگ عنصر آب دیده می شود و در نام فیلم نیز استفاده شده است. رنگ سبز نیز در طراحی صحنه بسیار استفاده شده و به نوعی می توان گفت در فیلم جریان دارد. لوازم خانه الایزا، ژله سبز رنگ نقاشی همسایه و موجود دوزیست داستان این رنگ را نمایش می دهند که به نوعی به جریان داشتن حیات و زندگی اشاره دارد. طراحی صحنه و محیط ها فضایی بین رئال و فانتزی ایجاد کرده و توانست فیلم «به شکل آب» توانست به شایستگی جایزه اسکار را در این زمینه بدست آورد. فیلم شکل آب موفق شد چهار جایزه اسکار بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین موسیقی متن و بهترین طراحی صحنه را به دست آورد. موسیقی فیلم توسط آهنگساز مشهور فرانسوی الکساندر دسپلا ساخته شده که در دهه اخیر با ساختن موسیقی متن فیلم های معروف و موفق توانسته نام خود را در میان آهنگسازان بزرگ مطرح کند. موسیقی به فضاسازی کمک زیادی کرده و در موقعیت های متفاوت توانسته به خوبی مخاطب را همراه داستان کند. همچنین استفاده از موسیقی های قدیمی و متعلق به دهه شصت میلادی آمریکا جوی خاص و در خدمت داستان را ایجاد کرده و در روند داستان نیز نقش به سزایی را ایفا می کنند. دسپلا توانست برای موسیقی این فیلم برنده جایزه اسکار شود. او پیش از این جایزه اسکار را برای موسیقی فیلم «هتل بزرگ بوداپست» برده و ۷ بار دیگر نیز نامزد دریافت این جایزه شده بود. شکل آب جدا از تحسین منتقدان، نامزد و برنده جوایزهای متعدد از جشنواره‌ها و مراسم‌های سینمایی شد. فیلم «به شکل آب» از آن دسته فیلم هایی است که وقتی تمام می شوند شما را به تفکر وادار می کنند. در پایان فیلم مخاطب متفکر و جزئی نگر به مفاهیمی نظیر عشق و زندگی می اندیشد. اما نکته ای که برای مخاطب ایرانی بسیار جذاب است جمله ای است که در پایان تیتراژ نوشته شده: «اقتباس شده از آثار حکیم سنایی». همگی ما سنایی را می شناسیم. شاعر عارف سده ششم هجری که در دوران حکومت غزنوی می زیسته و اشعار عرفانی وی بسیار معروف هستند. این جاست که مخاطب پی می برد کارگردان فیلم یعنی گیرمو دل تورو تا چه اندازه برای ساخت این فیلم مطالعه کرده است. در واقع آثار عرفانی سنایی منبع دل تورو برای نوشتن لایه دوم و اصلی داستان فیلم بوده است. موجود دوزیست همان طور که چند بار در فیلم اشاره می شود در آمازون پیدا شده و آن جا به عنوان خدای رودخانه ستایش می شده است. الایزا نیز در کودکی در کنار رودخانه پیدا شده. با آثار زخمی بر روی گردنش. همه جراحت را عامل گنگ بودن او می دانند. اما چرا این را در نظر نگیریم که او اصلا از ابتدای تولد قرار نبوده و نمی توانسته مانند یک انسان صحبت کند. چون او نیز به نوعی فرزند آب است و به آب علاقه زیادی دارد. رابطه بین الایزا و مرد دوزیست چیزی فراتر از یک رابطه عاطفی است و در واقع به عشق بین خدا و انسان اشاره دارد. در پایان فیلم راوی دیالوگی را بیان می کند که ترجمه ای است از اشعار حکیم سنایی. اشعاری که به همین رابطه میان خدا و انسان مربوط است. Unable to perceive the shape of you نتوان وصف تو گفتن که تو در فهم نگنجی فیلم «به شکل آب» فیلمی با مفاهیم عرفانی است و از نظر نوع نگاه در کنار شاهکاری مانند «زندگی شگفت انگیز» فرانک کاپرا قرار می گیرد. دیدن این فیلم را به هیچ وجه از دست ندهید. روزیاتو



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 210
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

کارگردان فیلم‌ Jurassic World «دنیای ژوراسیک»، یعنی کالین ترورو (Colin Trevorrow) برای کارگردانی قسمت سوم این فیلم بازگشته است و قول داده است که این فیلم بیش از دو قسمت قبلی‌اش شبیه به سری فیلم‌های اصلی استیون اسپیلبرگ (Steven Spielberg) خواهد بود. با وجود اینکه درحال نزدیک شدن به زمان انتشار فیلم Jurassic World: Fallen Kingdom «دنیای ژوراسیک: سقوط پادشاهی» هستیم، اطلاعات جدیدی راجع به سومین قسمت از این فرانچایز، توسط سازندگان آن منتشر شده است. در ادامه با سینما گیمفا همراه باشید. کالین ترورو برای اولین بار با ساخت فیلم Safety Not Guaranteed در سال ۲۰۱۲، که مورد توجه منتقدان قرار گرفت و نظرات مثبتی دریافت کرد، توانست در دنیای سینمای هالیوود شناخته شود و اندکی شهرت کسب کند. او پس از سه سال، کار بر روی فیلم Jurassic World را آغاز کرد و نویسندگی و کارگردانی پروژه را برعهده گرفت؛ این فیلم نگاهی به داستان سری فیلم‌های Jurassic Park «پارک ژوراسیک» داشت و به‌گونه‌ای داستان آن‌را ادامه داد و ایده‌ی تاسیس پارک مرکزی ژوراسیک را تحقق بخشید و ما را به جهانی پر از دایناسورهای مختلف و هیجان جدال بین آن‌ها هدایت کرد؛ همچنین ترورو به این فیلم کمی زمینه‌ی طنز درباره موضوعات مداخلات علمی آینده و مصرف‌گرایی اضافه کرده است. این فیلم موفقیت‌های بزرگی کسب کرد و توانست ۱٫۶۷۲ میلیون دلار در سطح جهانی فروش داشته باشد که در برابر بودجه‌ی ۱۵۰ میلیون دلاری این فیلم، رقمی موفق و حائز توجه است؛ این موفقیت‌ها و توجهات باعث شد تا عوامل این فیلم اعلام کنند که فیلم Jurassic World، قسمت اول سه‌گانه‌ی دنیای ژوراسیک خواهد بود. البته خوب است یادآوری کنم که فیلم Jurassic World: Fallen Kingdom توسط ترورو کارگردانی نشده است و کارگردانی این فیلم را خوان آنتونیو بایونا (Juan Antonio Bayona) برعهده داشت، بایونا درباره‌ی این اثر قول داد که این فیلم ترکیبی از ژانرهای مختلف باشد. ترورو به همراه درک کونولی (Derek Connolly)، در بخش نوشتن فیلم‌نامه‌ی این فیلم حضور داشتند (مانند قسمت اول). اکنون می‌دانیم که ترورو برای کارگردانی فیلم Jurassic World 3 بازگشته است (هنوز عنوانی برای این فیلم انتخاب نشده) و اخیرا در مصاحبه‌ای که با پایگاه خبری EW داشت، از فرصت استفاده کرد و درباره‌ی قسمت سوم این فیلم توضیحاتی را ارائه کرد؛ او همچنین در سخنان خودش به مقایسه‌ی Jurassic World 3 با دیگر فیلم‌های این فرانچایز پرداخت: اگر بخواهم ژانر هرکدام از فیلم‌های این فرانچایز را توصیف کنم، می‌گویم که فیلم Jurassic World یک اثر اکشن و ماجراجویی بود، فیلم Fallen Kingdom به‌گونه‌ای یک فیلم ترسناک محسوب می‌شود، و فیلم Jurassic World 3 قرار است تا یک فیلم علمی و هیجانی باشد، همان‌گونه که فیلم‌های Jurassic Park بودند. درحالی‌که خیلی از مخاطبان ممکن است عقیده داشته باشند که فیلم Jurassic World کاملا از نظر فضایی و محتوایی مانند فیلم‌های Jurassic Park بود، ولی جالب است که ترورو در طی این مصاحبه تاکید کرده است که قسمت سوم این فرانچایز در درجه‌ی اول قرار است تا فیلمی “علمی و هیجانی” باشد. حدس می‌زنیم داستان این‌گونه پیش برود که استفاده از سلاح‌های ژنتیکی باعث رخ دادن اتفاقاتی شود که در فیلم Fallen Kingdom قرار است بدان پرداخته شود و ادامه‌ی این داستان و توجه به فضای پیش‌آمده، داستان را از موضوع پارک سرگرمی فیلم اول دور خواهد کرد و در فضایی علمی قرار خواهد داد. به‌علاوه این کارگردان مطلبی را ذکر کرد که به‌گونه‌ای داستان قسمت دوم را لو می‌دهد و اعلام کرد که شخصیت‌های اون (Owen) با بازی کریس پرت (Chris Pratt) و کلیر (Claire) با بازی برایس دالاس هاوارد (Bryce Dallas Howard)، در قسمت سوم این فیلم همچنان حضور خواهند داشت. اگرچه که ترورو اخیرا در سری فیلم‌های Star Wars «جنگ ستارگان» به عنوان کارگردان قسمت نهم این سری فیلم‌ها حضور داشت، ولی بازگشت او به جایگاه کارگردانی فیلم Jurassic World قطعا برای او اتفاقات و احساسات خوبی را به ارمغان خواهد آورد و او در این باره گفته است که “من رشد کرده‌ام تا هدیه‌ای که با ساخت این فرانچایز به مخاطبین داده‌ام را دوست داشته باشم و آن‌را گرامی بدارم.” قسمت آخر سه‌گانه‌ی Jurassic World قرار است تا در ماه ژوئن سال ۲۰۲۱ منتشر شود؛ اکنون مشخص است که برای دریافت اطلاعات و حدس و گمان‌های بیشتر راجع به این فیلم، باید منتظر بمانیم تا حداقل نمایش فیلم Fallen Kingdom در سینماها آغاز شود. ولی به‌طور کلی به‌نظر می‌رسد که ترورو برای دایناسورهایش مسیر خاصی را مشخص کرده است و می‌داند که قرار است آن‌ها را به کجا ببرد. به محض اینکه اخبار جدیدی راجع به فیلم Jurassic World دریافت کردیم، آن‌را در اختیار شما قرار خواهیم داد؛ پس همچنان با سینما گیمفا همراه باشید. منبع: Screenrant گیمفا



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 31 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

ساخت موسیقی های معروف با درایوهای دیسک سخت و فلاپی درایوها، به یکی از ترندهای جدید صنعت تکنولوژی تبدیل شده و تا به امروز شاهد بازسازی موسیقی های معروفی چون موزیک متن فیلم Star Wars یا موزیک اصلی سری بازی ماریو با این درایوها بوده ایم. اما به تازگی «پاول زادروزنیک» (Pawel Zadrozniak)، که شهرت خاصی در تولید موزیک های معروف با درایوهای دیسک سخت و فلاپی درایوها دارد، به سراغ موسیقی متن سریال شهیر «بازی تاج و تخت» (یا Game of Thrones) رفته و به بازسازی موزیک تیتراژ آن، که تولیدش برعهده رامین جوادی، آهنگساز بااستعداد ایرانی-آلمانی بوده است پرداخته. زادروزنیک می گوید که تمام دیوایس های بهره مند از موتور الکتریکی، قادر به تولید نوعی صدا هستند که براساس سرعت درایو قابل تغییر است. هرچه فرکانس بیشتر باشد، بسامد صدا هم افزایش می یابد. نتیجه کار او نیز به شکلی غافلگیرکننده عالی از آب درآمده و بعید است که با شنیدن موسیقی وی، یکبار دیگر دنیای وستروس و شخصیت های مختلف آن در ذهنتان تداعی نشود دیجیاتو



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 257
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

شرکت سونی پیکچرز آهنگساز فیلم مورد انتظار ونوم (Venom) با بازی تام هاردی را رسما انتخاب و معرفی کرد. در جدیدترین اخبار سینما و تلویزیون، شرکت سونی پیکچرز آهنگساز فیلم Venom با بازی تام هاردی در نقش ادی براک ملقب به ونوم را رسما انتخاب و معرفی کرده است. طبق خبری که وب‌سایت ددلاین منتشر کرد، لودویگ گورانسون، آهنگساز تحسین شده فیلم Black Panther (بلک پنتر)، وظیفه نوشتن و ساخت موسیقی متن فیلم مستقل شخصیت ونوم را بر عهده گرفته و کار نوشتن ترک‌های فیلم را آغاز کرده است. این فیلم، دومین همکاری گورانسون با روبن فلیشچر، کارگردان فیلم Venom است. این دو پیش از این در فیلم 30Minutes or Less (سی دقیقه یا کمتر) همکاری کرده بودند و گورانسون وظیفه ساخت موسیقی متن این فیلم را که در سال ۲۰۱۱ منتشر شد، بر عهده داشته است. علاوه بر فیلم Black Panther، گورانسون در فیلم‌های دیگری چون فیلم Creed (کرید) و فیلم Fruitvale Station (ایستگاه فروت ویل) با رایان کوگلر همکاری کرده بود و همچنین این آهنگساز سوئدی وظیفه نوشتن و ساخت موسیقی متن فیلم‌ها و سریال‌های دیگری چون فیلم Central Intelligence (اطلاعات مرکزی)، فیلم Death Wish (آرزوی مرگ) و سریال Community (کامیونیتی) را نیز بر عهده داشته است. علاوه بر این، گورانسون تهیه کنندگی آلبوم‌های موسیقی دونالد گلاور را نیز بر عهده دارد. ماه بهمن سال گذشته، شرکت سونی پیکچرز اولین تیزر تریلر فیلم Venom را منتشر کرد که عدم حضور شخصیت ونوم در این تریلر باعث انتقادات بسیاری از سونی شد. این در حالی است که اخیرا اطلاعاتی از فیلم Venom منتشر شده است که طبق این اطلاعات، شخصیت ونوم قرار نیست حضور پر رنگی را در فیلم مستقل خود داشته باشد و بیشتر شاهد شخصیت ادی براک در فیلم هستیم. تام هاردی در نقش ادی براک ملقب به ونوم، وودی هارلسون در یک نقش نامشخص، ریز احمد در نقش دکتر کارلتون دریک، میشل ویلیامز در نقش انه وینگ (همسر سابق ادی براک)، رید اسکات در نقش پاتریک مولیگان (شایعه)، اسکات هیز در یک نقش نامشخص و جنی اسلیت در نقش یک دانشمند، از جمله بازیگرانی هستند که در فیلم Venom حضور دارند و به ایفای نقش پرداخته‌اند. کار نوشتن فیلمنامه اصلی فیلم Venom بر عهده اسکات روزنبرگ و جف پینکنر بوده که توسط کلی مارسل، نویسنده فیلم Saving Mr. Banks (نجات آقای بنکس)، بازنویسی شده است. فیلم Venom قرار است در تاریخ ۵ اکتبر ۲۰۱۸ (۱۳ مهر ۱۳۹۷) به روی پرده‌های سینما برود. زومجی



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 227
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

بعد از عرضه فیلم Batman v Superman: Dawn of Justice در سال ۲۰۱۶، هانس زیمر (Hans Zimmer) محبوب از نوشتن موسیقی متن فیلم‌های ابرقهرمانی دست کشید. بعد از ساخت موسیقی هر سه فیلم بتمن به ساخته کریستوفر نولان، The Amazing Spider-Man 2 (مرد عنکبوتی شگفت‌انگیز ۲) و Man of Steel ساخته زک اسنایدر (Zack Snyder) او تصمیم به ترک این میدان گرفت. برای خواندن ادامه این خبر با سینماگیمفا همراه باشید… حالا به نظر می‌رسد او بار دیگر هنر خود را برای نوشتن موسیقی متن X-Men: Dark Phoenix (مردان ایکس: ققنوس سیاه) به کار می‌گیرد. در مصاحبه با پادکست Happy Sad Confused، ستاره‌ی فیلم ایوان پیترز (Evan Peters) اطلاعاتی در میان گذاشت (که فهمید شاید نباید درباره آنها صحبت می‌کرد) و گفت: به نظر من فیلم فوق‌العاده خواهد شد. هانس زیمر موسیقی آن را می‌سازد… نمی‌دانم باید این را می‌گفتم یا نه… سایمون افراد محشری را به کار گرفته و با این دنیا بیش از هر کس دیگری آشناست و دیدن دوباره‌اش خیلی خوب بود. خیلی خوشحال بود و واقعا درون دنیای این فیلم سیر می‌کرد. من خیلی برایش خوشحال بودم و فکر میکنم فیلم عالی شود. کسانی که موسیقی فیلم‌های قبلی سری X-Men را ساختند عبارتند از Michael Kamen، John Ottman، John Powell، Gregson-Williams، Henry Jackman، Marco Beltrami و Junkie XL. سایمون کینبرگ (Simon Kinberg) نویسندگی و کارگردانی فیلم را برعهده دارد و این اولین تجربه کارگردانی او خواهد بود. همینطور در کنار لارن شولر (Lauren Shuler) و دانر و هاچ پارکر (Donner and Hutch Parker) تهیه کننده این فیلم خواهد بود. مردان ایکس در تاریخ ۲ نوامبر ۲۰۱۸ (۱۱ آبان ۹۷) منتشر خواهد شد. منبع: Coming Soon گیمفا



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 206
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ost

جسد موسیقی‌دان نامزد اسکار، یوهان یوهانسون (Jóhann Jóhannsson) متاسفانه در آپارتمان شخصی‌اش در برلین پیدا شد در حالی که این آهنگساز تنها ۴۸ سال داشت. یوهانسون ۱۹ سپتامبر ۱۹۶۹ در پایتخت ایسلند، ریکیاویک متولد شده بود. او دوران مدرسه خود را در این منطقه گذراند و در رشته‌های ادبیات و زبان‌شناسی تحصیل کرد. وی گیتار می‌زد و شروع به نواختن در گروه‌های راک کرد که این آغاز فعالیت موسیقی حرفه‌ای او بود. وی سپس استودیوی ضبط صدا به نام Kitchen Motors را در سال ۱۹۹۹ تاسیس کرد. او همان سال باند Apparat Organ Quartet را تشکیل داد. در ادامه با سینماگیمفا همراه باشید. یوهانسون کار انفرادی خود را در سال ۲۰۰۲ با انتشار آلبوم Englaborn بر اساس موسیقی نوشته شده برای قطعه تئاتری خود منتشر کرد. در این آلبوم، یوهانسون ابزار زهی و کمانی نواخت و آن‌ها را با فیلترهای دیجیتالی تغییر داد. دو سال بعد، دو آلبوم دیگر منتشر ساخت و هر سال یک آلبوم ساخت. آلبوم سولوی بعدی او تا سال ۲۰۱۵ منتشر نشد هرچند او سخت مشغول آهنگسازی و شهرت یافتن در سینمای هالیوود بود. یوهانسون به دلیل حرفه کاری‌اش در هالیوود مدیر برنامه‌ای در لس آنجلس، تیم هاسم (Tim Husom)، داشت. هاسم بود که از طرف مدیریت موسیقی Redbird خبر فوت این موسیقی‌دان را امروز در صفحه رسمی فیس‌بوکش منتشر ساخت. اولین فیلمی که یوهانسون بخاطر آن امتیاز گرفت، فیلم چینی Mystery بود. از آنجا به بعد او به هالیوود راه یافت و با فیلم ترسناک Prisoners در سال ۲۰۱۳ با بازی هیو جکمن (Hugh Jackman) به نام و نشان رسید. یک سال بعد او برنده جایزه گلدن گلوب برای فیلم The Theory of Everything (تئوری همه چیز) شد. یوهانسون همچنین نامزد اسکار، BAFTA و جایزه گرامی شد. او این موفقیت را با فیلم رومانتیک Lovesong ادامه داد. سپس برای فیلم Arrival آهنگسازی کرد و بار دیگر نامزد دریافت گلدن گلوب و BAFTA شد و بعنوان آهنگساز سال از سوی World Soundtrack Composer انتخاب شد. او همین سال گذشته مشاور صدا و موسیقی فیلم دارن آرنوفسکی، Mother!، بود. او بعد از گذشت شش سال از انتشار آخرین آلبومش، دو آلبوم دیگر منتشر کرد. موسیقی او در بیشتر ساندتراک‌های فیلم‌های متعدد سراسر جهان شنیده می‌شود. او آهنگسازی سه فیلم اکران نشده‌ی دیگر را نیز بر عهده داشته؛ Mandy، The Mercy و Mary Magdalene. هنوز علت مرگ یوهانسونِ جوان مشخص نیست. استعداد او در موسیقی چیزی است که تکرار نخواهد شد. منبع: screenrant گیمفا



:: موضوعات مرتبط: موسیقی فیلم , ,
:: بازدید از این مطلب : 245
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 فروردين 1397 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد